Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.
GESTIÓ DE LA INFORMACIÓ AL PIJ de BANYALBUFAR (+ Estellencs)
RECEPTOR - A QUI?
Encara que el target principal son els joves de Banyalbufar i del poble veïnat Estellencs, la intenció é...
I altres com:
- UIB
- Eryica

- Infojove
- Consell Joventut

- Injuve

Organització i distribució de la informació dins l’...
· Hi haurà un plafó on els usuaris puguin penjar les seves ofertes/demandes i on l'IJ també penjarà la informació
que trob...
Classificació de la informació
La informació en suport material (ja sigui paper, Cds, DVDs, etc) estarà classificada pels ...
7. Salut
7.1 Tabaquisme
7.2 Sexualitat
7.3 Cosum d' Alcohol
7.3.1 Conducció responsable
7.4 Consum de drogues
8. Eines i i...
CODI – COM?
Accions per difondre el PIJ i l'existència de tots els SIJs
- A les festes del poble, la primera setmana de se...
Cronograma

Cada dia:
- contestar als usuaris a tots els canals
- revisar totes les fonts i extreure el que es consideri ò...
Projecte de gestió de la informació dins el PIJ
Marta C. Albertí
Palma, 18/11/2013
Curs d' informador juvenil
Próxima SlideShare
Cargando en…5
×

Projecte Vol.2 Ara sobre la informació juju

226 visualizaciones

Publicado el

 • Sé el primero en comentar

 • Sé el primero en recomendar esto

Projecte Vol.2 Ara sobre la informació juju

 1. 1. GESTIÓ DE LA INFORMACIÓ AL PIJ de BANYALBUFAR (+ Estellencs)
 2. 2. RECEPTOR - A QUI? Encara que el target principal son els joves de Banyalbufar i del poble veïnat Estellencs, la intenció és arribar a tothom, de tots els llocs i totes les edats. Sempre es fomentarà que tots siguin emissors i receptors, que aprenguin uns dels altres, que neixi un diàleg entre joves i vells, entre nins i joves, entre gent d'aquí i gent d'allà, etc. MISSATGE / INFORMACIÓ – QUÈ? L'IJ generà contingut: fent fotos, vídeos, montatges amb imatges i articles. A més, mourà el contingut existent que trobi oportú, ja sigui local, de ses illes, nacional o internacional; oficial, dels mitjans de comunicació, d'agendes culturals o retalls d' humor. Per obtenir informació, tendrà un contacte continu amb les associacions, comerços i tot tipos d'entitats del poble, com ara: - L' ajuntament - Associació de joves Serra Nord - Associació Guitarres i pues - Associació socio-cultural de la gent gran - Associació d'Esplai familiar Sa Tomàtiga - Associació d'empresaris de Banyalbufar - Biblioteca - Associació Cultural Bany-al-bahar - Associació Amics de Banyalbufar - Associació pescadors esportius Port des Canonge - Associació S'Escuit de la segona edat - Associació Tramuntana Viva Dels pobles veïnats: - PIJ Esporles - Ajuntament d'Estellencs - Ajuntament d'Esporles - CIJ Andratx - Fundació S'olivar - Refugi de Son Fortuny - Ajuntament d'Andratx - Escola Municipal de Música i Dansa d'Esporles
 3. 3. I altres com: - UIB - Eryica - Infojove - Consell Joventut - Injuve Organització i distribució de la informació dins l’espai · La majoria de informació estarà en format digital a l'ordinador. Sempre que es consideri necessari s'imprimirà en paper (per això es va proposar una impresora multifunció potent). · Per la informació en paper, l'escriptori s'ha elegit especialment per enmagatzamar les carpetes.
 4. 4. · Hi haurà un plafó on els usuaris puguin penjar les seves ofertes/demandes i on l'IJ també penjarà la informació que trobi oportuna com retalls de la premsa, cartells d'esdevenients, de fires, etc. El color de cada títol de secció correspon al color de la seva carpeta. Abaix: temps lliure i altres (cartells fires, retalls, etc.)
 5. 5. Classificació de la informació La informació en suport material (ja sigui paper, Cds, DVDs, etc) estarà classificada pels següents temes: - Salut, carpeta blava - Ajudes, carpeta verda Formació, carpeta blanca - Treball, carpeta vermella - Altres, carpeta negra A l'ordinador s'organitzarà un sistema de marcadors per carpetes i la informació descarregada també es guardarà a carpetes amb el mateix criteri de classificació. En un primer moment la classificació serà la següent, però a mesura que funcioni el punt, es faran canvis sempre que millorin la recerca i emmagatzematge de la informació. 1. Treball 1.1 Local 1.2 Illes Balears 2. Formació 3. Fires 3.1 Local 3.2 Illes Balears 3.3 Altres 4. Notícies 4.1 Local 4.2 Illes Balears 4.3 Nacional 4.4 Internacional 5. Esports 6. Temps lliure / Cultura
 6. 6. 7. Salut 7.1 Tabaquisme 7.2 Sexualitat 7.3 Cosum d' Alcohol 7.3.1 Conducció responsable 7.4 Consum de drogues 8. Eines i i recursos de Social Media CANAL – ON? Per difondre aquesta informació tendrem com eines de comunicació: A més, es faran activitats de concienciació, com tallers de reciclatge; activitats d' intercanvi, com gent gran recitant gloses als joves i més petits o turistes compartint les costums del seu país.
 7. 7. CODI – COM? Accions per difondre el PIJ i l'existència de tots els SIJs - A les festes del poble, la primera setmana de setembre, es motivarà al joves perque facin qualque espectacle la nit dels varietés que dóni a conéixer el PIJ. - Imatge al mur dels facebooks de les associacions amigues, convidant a fer-se fan de la nostra pàgina. - Cartells a les cafeteries, biblioteca i altres punts molt concorreguts. - Es farà una crida mitjançant les xarxes socials, per fer un vídeo (mirant a tot el món). La intenció es donar a conéixer a tothom l'existència dels serveis d'IJ, fer-los sentir part d'ells i generar cotingut que ens servirà per promocionar el PIJ i els SIJ en general a les xarxes socials. Jo he fet la prova convocant als joves amb aquest cartell que he publicat als meus perfils de FB i TW. El resultat és aquest---> https://vimeo.com/79700696
 8. 8. Cronograma Cada dia: - contestar als usuaris a tots els canals - revisar totes les fonts i extreure el que es consideri òptim per elaborar i compartir informació - publicar contingut propi a la pàgina de facebook, preferiblement a les 19:00 h (hora en la que està demostrat que es comparteix més informació) - publicar 2 o 3 tuits amb contingut propi i altres 2 o 3 RT s - actualitzar la informació del plafó sempre que sigui convenient Tasques específiques segons el dia: · Dilluns: especialment informació de formació, treball i ajudes. · Dimecres: revisar canvis al FB ja que els 'desenvolupadors' de FB fan canvis un pic per setmana i podrien haver afectat a la nostra pàgina · Divendres: especialment informació d'oci i temps liure. Ja que comença el cap de setmana, elaborar qualque imatge que sintonitzi amb els joves i els hi recordi que s'han de divertir amb sentit comú. Per exemple: (A l'estiu l'horari serà més ampli i es centrarà en les necessitats concretes dels joves i els turistes)
 9. 9. Projecte de gestió de la informació dins el PIJ Marta C. Albertí Palma, 18/11/2013 Curs d' informador juvenil

×