Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

Fysio24 voor jouw bedrijf

454 visualizaciones

Publicado el

 • Fysio24 biedt online fysiotherapie 24|7|365. Jouw medewerkers hebben toegang tot direct, live fysiotherapie waar en wanneer zij het nodig hebben. Zelfs vanuit het buitenland of onderweg. Simpel, snel en persoonlijk. Check www.fysio24.com voor meer informatie.
     Responder 
  ¿Estás seguro?    No
  Tu mensaje aparecerá aquí

Fysio24 voor jouw bedrijf

 1. 1. redenenom nu teinvesteren in eengezond bedrijfen hoe Fysio24daarbij kan helpen
 2. 2. Goede mensen wil je aantrekken. Maardaar houdt het niet op. Deze mensenwil je ook goed houden. Productief,gemotiveerd en vooral gezond. Je kunt nietAandacht voor de gezondheid van jepersoneel is geen extraatje, het is een langer blijvenessentieel onderdeel van een gezondebedrijfsvoering . zittenDe directe en indirecte kosten alsgevolg van ongezonde medewerkerszijn te hoog om te wachten. Gezondemedewerkers bepalen immers hetsucces van jouw bedrijf.Fysio24 helpt hierbij.
 3. 3. Waar liggende risico’s,waar de kansen?Wij helpen je deze te identificeren
 4. 4. Jouw bedrijf verdient (door) gezonde mensenGezondheidsbevordering op het werk is belangrijk. Door vergrijzing, langerdoorwerken en concurrentie op de arbeidsmarkt is het van belang om fitfor the job te zijn en te blijven. Wij staan 24/7 klaar voor jouw mensen.
 5. 5. Een gezond bedrijf begint bij gezonde mensen.Het bevorderen van de gezondheid vanjouw mensen leidt tot lagerziekteverzuim, maar ook tot meervoldoening, hogere motivatie en minderverloop van werknemers.
 6. 6. Het is armoede… Ons werkt dwingt mensen tot bewegingsarmoede.Slechts 20% van de banen vraagt een matigelichamelijke inspanning van mensen. Veel en langdurig zitten vormt één van de grootste gezondheidsrisico’s.
 7. 7. 9 op de 10 mensen krijgt last van zijn rug Meer dan 80% kampt met spier/pees blessure t.g.v. overbelasting Sportblessures en andere fysieke klachten zijn één van de belangrijkste oorzaken van ziekteverzuim De kosten voor jouw bedrijf zijn enorm Fysiotherapie helpt Fysio24 helpt snellerDe ruggengraat van jouw bedrijf
 8. 8. It’s a BIG deal Obesitas, te weinig beweging, stress en chronisch zieken drukken steeds zwaarder op jouw organisatie.
 9. 9. Gezondheidloont HEALTHY EXPRESS Werknemers met een gezonde leefstijl zijn minder ziek, langer inzetbaar en presteren beter. Medewerkers die voldoende bewegen verzuimen minder en hebben een betere binding met het werk.
 10. 10. Is de top van het bedrijf ook top-fit?Bij bedrijven waar de top regelmatig traint,blijkt dat deze bedrijven ook succesvoller zijn.
 11. 11. Hoe gezond is jouw bedrijf?
 12. 12. Een gezonde investeringInvesteren in gezondheid kan een bijdrage leveren aan:  Positieve imago van je bedrijf  Vermindering verzuim  Verbeterde productie  Verminderde arbeidsongeschiktheid  Hogere omzetMinder kosten Meer inkomsten
 13. 13. de gezonde keuzeFysio24 kan jouw bedrijf gezonder maken door: Aandacht voor preventie van werkgerelateerde klachten en blessures. Geblesseerde medewerkers hebben toegang tot direct live fysiotherapie, 24/7, waar ze ook zijn. Snel ingrijpen = snel herstel CONNECT YOUR HEALTH

×