Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

Brochure geldcoaching

409 visualizaciones

Publicado el

In een kort traject je eigen relatie en houding tov geld en financiele zaken inzichtelijk krijgen op weg naar vrijheid.

Publicado en: Dispositivos y hardware
  • Sé el primero en comentar

Brochure geldcoaching

  1. 1. GeldcoachingOver geld gesproken‘Het meest schaarse goed op deze wereld is niet geld maar enthousiasme!De meest belemmerende factor voor enthousiasme is geld. Wanneer mensen niet integeren gelukkig zijn, wordt geld besteed aan verkeerde dingen. Worden doelen nagejaagd diecontraproductief zijn voor wat we werkelijk willen en wie we werkelijk willen zijn (GeorgeKinder in zijn boek ‘Life Planning - De ontbrekende schakel tussen geld en gevoel’).
  2. 2. De rol en betekenis van geld in je levenGeld is zó rechtstreeks met ons innerlijk verbonden dat het daardoor vaak een moeizaamgespreks-onderwerp is. Omgang met geld kan lastig zijn. Zelfs zo lastig dat het problemen veroorzaakten er sprake is van een verstoorde relatie met geld. Wanneer de relatie met geld niet in balans is,kan dat ongelukkig maken.Het maakt in principe niet uit of er geld genoeg is of geld tekort. Is er geld genoeg en er bestaat hetgevoel dat er iets ontbreekt, dan wordt waarschijnlijk gezocht naar ‘meer’ in het leven. Wat dat meerbetekent is nog onduidelijk. Is er sprake van geld tekort dan kan sprake zijn van blijven hangen’.Het gevoel van niet vooruit komen in het leven. Ook dan kan het gevoel bestaan dat er ‘iets’ ontbreekt.Geld genoeg of geld tekort zijn twee zijden van dezelfde medaille.‘Geld moet rollen!’(Deze uitspraak over geld kan de onbewuste motor zijn waardoor geld te snel en teveel wordt uitgegeven) Signalen die duiden op een verstoorde relatie tot geld Angst voelen wanneer het gaat over geld, helemaal wanneer het gaat over jouw geld Zorgen maken over geld en/of financiën (dit hoeft niet te betekenen dat je geldzorgen hebt!) Worstelen om een goede balans tussen kwaliteit van leven en geld te vinden Uitstellen van en/of een hekel hebben aan de afwerking van geldzaken Eén van beide partners beheert nagenoeg alleen de geldzaken Last hebben van schuldgevoel wanneer geld voor jezelf uitgegeven wordt Persoonlijke waarden worden opzij gezet om geld te verdienen Bepaling van en communicatie over het uurtarief gaat moeizaam Het gevoel hebben liever iets waardevollers te doen dan geld ‘binnenhalen’. Onder elk van deze signalen zit een verlangen naar vrijheid. Een verlangen om te doen wat je werkelijk wilt. Er is een zoektocht naar dat wat er ontbreekt in het leven. Mogelijk heb je nog niet ontdekt dat dit te maken heeft met je relatie tot geld.
  3. 3. Wat is geldcoaching?Een proces dat met behulp van zeven inzichtelijke stadia Individuele geldcoachingconflicten, dilemma’s, problemen in relatie tot geld leert Het traject bestaat uit vier gesprekken van ongeveer 1,5 á 2begrijpen. Technieken worden geleerd om deze op een uur. In de eerste drie gesprekken wordt het proces doorlopenpositieve manier op te lossen waardoor financiële volwassen- van de zeven stadia die ´financieel volwassen´ maken.heid bereikt wordt. Op een nieuwe manier wordt geleerd met Vervolgens wordt in het vierde gesprek de basis gelegd voorgeld om te gaan en gemoedsrust en succes worden ervaren de financiële toekomst. Voor elk gesprek wordt gevraagddoor het loslaten van oude patronen in relatie tot geld. opdrachten voor te bereiden, die het uitgangspunt vormen voorHierdoor kan het leven ingericht worden zoals gewenst. de gesprekken. Geldcoaching is inclusief uitgebreide rapportage,Inzicht wordt verkregen in wie je bent, waar talenten liggen persoonlijke toekomstvisie en het boek ‘Life Planning -en hoe doelen helder te krijgen. De ontbrekende schakel tussen geld en gevoel’.
  4. 4. Gemoedsrust in geldzaken Uw gids tijdens geldcoachingHoe zou het voor je zijn om gemoedsrust in geldzaken te ervaren?Gemoedsrust is voor velen een begrip dat niets met geld te maken heeft. Is Gabri Verbeek. Zijn mix van menselijkeMaar klopt dat wel? vaardigheden, ondernemerservaring, financiële kennis en opleiding totStel jezelf eens de volgende vragen: Financial Life Planner maken hem bij Doe je jezelf regelmatig tekort door; te sparen voor een specifiek doel, uitstek de gesprekspartner rondom maar in een vlaag van koopwoede geef je het geld uit aan iets anders? het thema ‘Levensgeluk en Financiën’. Zou je uurtarief eigenlijk hoger moeten zijn om fatsoenlijk in je Vele koppels, individuen en groepen levensonderhoud te kunnen voorzien? hebben dankzij Gabri en geldcoaching Wordt in een baan vastgezeten die eigenlijk alleen maar aangehouden een evenwichtig leven gerealiseerd wordt voor het geld? gebaseerd op ´financiële Zijn er schulden en wordt teveel geld uitgeven waardoor de schulden niet volwassenheid.´ verminderen, sterker nog misschien wel groter worden? Eindigen gesprekken met de partner over geld vaak in strijd of zelfs ruzie? Wordt door één van beide partners minder geld binnengebracht in het huishouden waardoor het gevoel ontstaat dat daardoor die stem in geldzaken minder gewicht heeft? Zijn er gevoelens van ongemak wanneer geld verloren wordt op de beurs of door omstandigheden niet van de beursbeweging is geprofiteerd? Zijn er gevoelens van dom zijn wanneer het gaat over geld en financiële aangelegenheden? Zou het liefst de financiële rompslomp uit het leven gebannen worden?Wanneer je op één van deze vragen ‘ja’ antwoordt, begrijp je dat gemoedsrustalles met geldzaken te maken heeft. Om gemoedsrust te bereiken is‘geldcoaching’ zinvol voor je.‘Geld valt altijd wel ergens uit de lucht op M 06 13 11 22 99het moment dat ik het nodig heb’ I www.inspiratieverzekerd.nl(Deze uitspraak over geld kan onbewust een handrem zijn om in het leven E gabri@inspiratieverzekerd.nltot daadkracht te komen)

×