Fonts d'energia
renovables
Fonts d'energia
renovables
Índex
1. Fonts d'energia renovables
2. El mar
3. Els rius
4. El sol
5. El vent
6. La terra
1. Fonts d'energia renovables
2...
Fonts d'energia renovables
Es consideren energies renovables aquelles
que no s'esgoten i que, a més, tenen la qualitat
de ...
El mar
● L'energia de les ones: prové del sol que escalfa la superfície terrestre i
genera vent, que origina les ones.
● L...
Els rius
Són corrents d'aigua naturals que flueixen
continuament. Els rius desemboquen en un
mar o un llac.
Són corrents d...
El sol
Estel situat al sistema solar. Els planetes del
sistema solar orbiten al seu voltant.
Estel situat al sistema solar...
El vent
Moviment de gasos a gran escala. A la Terra,
és el moviment de l'aire.
Moviment de gasos a gran escala. A la Terra...
La terra
La Terra és el tercer planeta en distància respecte al Sol, el més
dens i el cinquè en mida dels vuit planetes de...
Próxima SlideShare
Cargando en…5
×

Taller 13 Gerard V - Gerard N

158 visualizaciones

Publicado el

Energies renovables

Publicado en: Medio ambiente
  • Sé el primero en comentar

  • Sé el primero en recomendar esto

Taller 13 Gerard V - Gerard N

  1. 1. Fonts d'energia renovables Fonts d'energia renovables
  2. 2. Índex 1. Fonts d'energia renovables 2. El mar 3. Els rius 4. El sol 5. El vent 6. La terra 1. Fonts d'energia renovables 2. El mar 3. Els rius 4. El sol 5. El vent 6. La terra
  3. 3. Fonts d'energia renovables Es consideren energies renovables aquelles que no s'esgoten i que, a més, tenen la qualitat de no ser contaminants. Es consideren energies renovables aquelles que no s'esgoten i que, a més, tenen la qualitat de no ser contaminants.
  4. 4. El mar ● L'energia de les ones: prové del sol que escalfa la superfície terrestre i genera vent, que origina les ones. ● L'energia mareomotriu: s'obté aprofitant les pujades i baixades del nivell del mar a causa de la influència de la Lluna. ● L'energia de les ones: prové del sol que escalfa la superfície terrestre i genera vent, que origina les ones. ● L'energia mareomotriu: s'obté aprofitant les pujades i baixades del nivell del mar a causa de la influència de la Lluna.
  5. 5. Els rius Són corrents d'aigua naturals que flueixen continuament. Els rius desemboquen en un mar o un llac. Són corrents d'aigua naturals que flueixen continuament. Els rius desemboquen en un mar o un llac.
  6. 6. El sol Estel situat al sistema solar. Els planetes del sistema solar orbiten al seu voltant. Estel situat al sistema solar. Els planetes del sistema solar orbiten al seu voltant.
  7. 7. El vent Moviment de gasos a gran escala. A la Terra, és el moviment de l'aire. Moviment de gasos a gran escala. A la Terra, és el moviment de l'aire.
  8. 8. La terra La Terra és el tercer planeta en distància respecte al Sol, el més dens i el cinquè en mida dels vuit planetes del sistema solar. L'energia geotèrmica consisteix en aprofitar l'energia calorífica del centre de la Terra. La Terra és el tercer planeta en distància respecte al Sol, el més dens i el cinquè en mida dels vuit planetes del sistema solar. L'energia geotèrmica consisteix en aprofitar l'energia calorífica del centre de la Terra.

×