Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

Seminar ergonomska kancelarija

61 visualizaciones

Publicado el

Cilj seminara: preventiva zdravlja zaposlenih i smanjenje nepotrebnih pokreta i pogrešnih položaja pri radu jer ergonomski oblikovano radno mesto poboljšava moral zaposlenih, povećava produktivnost i zadovoljstvo poslom, smanjuje operativne troškove poslovanja i optimizuje procese i procedure na radnom mestu.
Loš stav tela dok se sedi ili stoji, način oblačenja, položaj ruku, osmeh i usmerenje pogleda može klijent da doživi kao: nervozu, nesigurnost, neiskrenost i nestručnost. Način na koji komuniciramo sa drugima i na koji drugi komuniciraju sa nama u velikoj meri utiče na to kako ćemo se osećati. Vizualna komunikacija predstavlja 93% komunikacije među ljudima.

Publicado en: Educación
  • Inicia sesión para ver los comentarios

  • Sé el primero en recomendar esto

Seminar ergonomska kancelarija

  1. 1. AGENCIJA ZA KONSULTANTSKE USLUGE SE-ERGO Beograd agencijaseergo@gmail.com tel.0606750060 seminar ERGONOMSKA KANCELARIJA Želite li da efikasnije obavljate svoj posao bez umora i bolova? Ergonomski poremećaji najbrže rastu od svih kategorija profesionalnih oboljenja. Ne-ergonomski položaji tela dovode do umora, iscrpljenosti i stresa. Mesto održavanja: ARGO GARNI HOTEL Kralja Milana 25. Beograd Datum: 14.05.2019. Vreme: 12.30 - 16.30 h TEME: Ergonomsko radno mesto. Ergonomski uslovi rada. Mišićno-koštani poremećaji pri radu. Profesionalna oboljenja. Analiza pokreta pri radu. Položaji tela za računarom/laptopom. Računar i problemi sa vidom. Ergonomska uputstva za "rad bez bolova" u kancelarijama. Mobilne kancelarije. Ergonomski saveti za upotrebu mobilnih telefona/tableta. Preventivne vežbe. Komunikacija kao deo organizacione ergonomije. Vizualna komunikacija. Prvi utisak. Govor. Položaj tela. Položaj sedenja na sastanku. Položaj i pokreti ruku.Gestikulacije. Položaj i pokreti nogu i stopala. Pogled. Asertivna komunikacija. Vrste ponašanja i komunikacije. Uticaj vizualne komunikacije na ponašanje sagovornika. Zone komfora. Spoljašnji izgled. Saveti. Praktičan rad – studija slučaja, diskusija Predavači: dr Gordana Čolović, vlasnik SE-ERGO, sa 32 godina iskustva u oblasti inženjerstva i industrijskog menadžmenta. Objavila je 13 knjiga (3 na engleskom jeziku). Njena monografija o ergonomiji je poslala obavezan udžbenik na mnogih svetskim univerzitetima. dr Danijela Paunović, profesor i konsultant. Objavila je 5 knjiga iz oblasti inženjerstva i industrijskog menadžmenta Dr Vesna Stefanović Nikolić, specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije, Specijalistička ordinacija za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju "Leđa i vrat " Cilj seminara: preventiva zdravlja zaposlenih i smanjenje nepotrebnih pokreta i pogrešnih položaja pri radu jer ergonomski oblikovano radno mesto poboljšava moral zaposlenih, povećava produktivnost i zadovoljstvo poslom, smanjuje operativne troškove poslovanja i optimizuje procese i procedure na radnom mestu. Loš stav tela dok se sedi ili stoji, način oblačenja, položaj ruku, osmeh i usmerenje pogleda može klijent da doživi kao: nervozu, nesigurnost, neiskrenost i nestručnost. Način na koji komuniciramo sa drugima i na koji drugi komuniciraju sa nama u velikoj meri utiče na to kako ćemo se osećati. Vizualna komunikacija predstavlja 93% komunikacije među ljudima. Seminar je namenjen: preduzetnicima, menadžerima svih nivoa, HR sektoru, IT sektoru, finansijskom sektoru, knjigovođama, advokatima, javnoj upravi, arhitektama i svima koji rade u kancelariji Kotizacija: 6000,00 dinara po učesniku Polaznici dobijaju: Radni materijal, osveženje na pauzi i sertifikat o odslušanom seminaru. Broj mesta ograničen

×