Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

Macroscop SAFE CITY solution

310 visualizaciones

Publicado el

Benefit from Macroscop Safe City Solution now:
- protect city residents and guests, ensure the safety of public property;
- detect mass unrest and riot - safeguard your city;
- monitor traffic, reduce queues and optimize public services during peak hours
- control traffic rules compliance, recognize license plates and enhance logistics;
- prevent trespassing/unauthorized access to protected areas;
- save time on prompt and easy archive searches;
- easily investigate cases of theft, drug dealing, gun shot, vandalism and violence on city streets;
- notify police on the immediate intervention needed;
- compare statistics between several city locations;
- perform centralized real-time city monitoring from any location.

Find out more at http://macroscop.com/en/

Publicado en: Software
  • Sé el primero en comentar

Macroscop SAFE CITY solution

  1. 1. Solutions Professional IP camera software
  2. 2. Macroscop is a global provider of an open platform video management software with the strong intelligence of video analytics added Macroscop VMS allows building scalable video surveillance systems with a truly unlimited number of IP cameras, servers, workstations Macroscop company brings together leading distributors and installers to facilitate the exchange of ideas and effectively provide advanced IP camera systems installations
  3. 3. The software package is easy to layout, install, set up, and service. This process does not require any special admin or programming skills. Any installer with a minimum amount of experience in video surveillance can easily handle these issues Quick setup and configuration Successful project Safe city Kemerovo points out that Macroscop is a lightweight and easy to install and configure software
  4. 4. Real time system health monitoring, server backup and replication as well as the possibility of using RAID-array and network-attached storage ensure failover and the safety of your data Macroscop is Reliable Successful project Republic of Tatarstan is fully satisfied with Macroscop fault tolerance and reliability
  5. 5. Macroscop employs innovative video stream processing technology without its full decompression. The application of this technology results in the increase of data processing speed, therefore the load on the central processor reduces With Macroscop you can connect four times more cameras to one server or use less high-powered, more cost-effective processors to reduce the costs on server equipment 4X times more
  6. 6. Flexibility of Macroscop software allows users to create a truly bespoke, seamless security solution built with any IP camera from any manufacturer At the moment, Macroscop supports more than 4 000 IP camera models from over 130 brands, plus ONVIF and PSIA support Macroscop is Versatile
  7. 7. +++++++ +++++ +++++ ++++++ ++++ + + + Macroscop is Versatile
  8. 8. With Macroscop, you just need to get one license per one channel, updates and technical support are free Macroscop VMS ensures that your system is as up to date in 10 years as it was when you first purchased it No hidden costs and free updates
  9. 9. Safe City Professional IP camera software • protect city residents and guests, ensure the safety of public property • detect mass unrest and riot - safeguard your city • monitor traffic, reduce queues and optimize public services during peak hours • control traffic rules compliance, recognize license plates and enhance logistics • prevent trespassing/unauthorized access to protected areas • save time on prompt and easy archive searches • easily investigate cases of theft, drug dealing, gun shot, vandalism and violence on city streets • notify police on the immediate intervention needed • compare statistics between several city locations • perform centralized real-time city monitoring from any location Benefit from Macroscop Safe City Solution now:
  10. 10. Macroscop flexibility allows for multiscreen, video wall or single screen monitoring, and allows users to display up to 262 cameras on just one monitor Broadcast video streams and collect alarms from hundreds of IP cameras installed in various locations on one single screen. Monitor the whole situation at the city video surveillance system simultaneously Enable simultaneous viewing of the video streams by an unlimited number of users. Set different access rights Successful project 1062 IP cameras and Macroscop VMS enhance security at 6 prison sites in Turkey Unified Monitoring Solution macroscop.com | calculate project | download demo | industry solutions
  11. 11. Thanks to Macroscop flexible planning tools, you may move among hundreds of city cameras located at several places Upload the object plan of the whole city and spend only 10 minutes placing the cameras on the plan You can even draw the object plans in the configuration tool using the built-in graphical editor Convenient navigation macroscop.com | calculate project | download demo | industry solutions Successful project Safe-City Blagoveshchensk is fully satisfied with functional and convenient object planning tool
  12. 12. Access Macroscop from anywhere in the world using your web browser or the Macroscop free web apps that are compatible with IOS, Android and Windows phones Keep updated on your Safe city video surveillance system’s events with Push notifications function (iOS) Easy to access macroscop.com | calculate project | download demo | industry solutions Successful project 40 IP Cameras in Tomilino Village can be accessed remotely with Macroscop VMS
  13. 13. Safe City Professional IP camera software • License plate recognition • Tracking • Face detection • Face recognition • Suspect search • Suspect tracking • Crowd monitoring • Smoke and fire detection • People counting • Heat map • People counting in queue • Sabotage detection Benefit from Macroscop Safe City Solution now:
  14. 14. Capabilities • recognize license plates of the moving cars at parking lots or on highways • archive information about the time and date of recognition, the license plate, as well as the reference to the corresponding video frame • create database of license plates, including black and white lists • archive license plates, watch archive recordings • export the list of recognized license plates in Microsoft Excel or CSV formats • perform the barrier control • work with license plates for 91 countries Macroscop Safe City Solution: License plate recognition module macroscop.com | calculate project | download demo | industry solutions • monitor road safety • control traffic rules compliance • recognize car license plates, organize the storage and enjoy convenient search for the suspect plates • restrict access to the specific city areas • enhance traffic logistics Successful project Safe-City Nefteyugansk is now secured with License plate recognition module from Macroscop
  15. 15. Capabilities • track moving objects within the cameras field of view • create a system tripwire, create alarms for objects moving within a zone and objects loitering within a zone • save time and additional costs as this module replaced the need for external PIR detectors • perform fast and convenient search in archive for generated alerts (line intersection, appearance in controlled area, loitering) Macroscop Safe City Solution: Tracking module • monitor trespassing/unauthorized access to protected areas • take actions immediately when someone appears in a protected zone or enters the area • be notified on the suspicious activity happening in the zone • restrict access for strangers or prolonged stay in a set area • easily search for all the events at the Events log macroscop.com | calculate project | download demo | industry solutions Successful project Safe-City Balkhash is now safe with the Tracking module from Macroscop
  16. 16. Capabilities • select particular cameras and times when faces come into the cameras' view, should be observed and receive a database of faces • watch video fragments related to the moment when a face was detected • view video fragments that show a selected face when it appeared in the archive • search for and display all faces detected during a specific period of time • save images in JPG format and print them out Macroscop Safe City Solution: Face detection module • be notified when a person enters the securable area • investigate cases of theft, fraud and vandalism • print out the images of person detected and share with other departments for investigation procedures macroscop.com | calculate project | download demo | industry solutions Successful project Safe-City Nefteyugansk improves security levels with Face detection module from Macroscop
  17. 17. Capabilities • perform face recognition both in real time and working with archive • add and delete faces from the reference image database • search for faces in the database • search in the archive using photographs • search for recordings corresponding to the moment where face recognition occurred • display recognition statistics • print and save photographs of recognized faces in bmp or jpeg formats • Integrate with Access control system Macroscop Safe City Solution: Face recognition module • utilize staff only access control to special secured areas • analyze the time actually spent at the secured premises • improve crime prevention and investigation procedures macroscop.com | calculate project | download demo | industry solutions How to integrate Face recognition module with intercom (video)
  18. 18. Capabilities • search for an object by uploading a picture or indicating object characteristics such as color, dimension, form, signs or position in the frame • the system outputs all objects similar to search criteria within archived recordings • view video fragments that show when the desired object appears in the frame Macroscop Safe City Solution: Suspect search module • promptly investigate cases of theft, fraud and vandalism • search based on the variety of characteristics • raising management efficiency and decrease criminal activity • reduce criminal investigation times - detect vandals easily macroscop.com | calculate project | download demo | industry solutions Successful project Safe-City Nefteyugansk saves time on searches with Suspect search and Suspect tracking modules
  19. 19. Capabilities • sequentially observe the movement of a person going through different cameras of the video surveillance system, exports slides and video • multiple cameras interception available Macroscop Safe City Solution: Suspect tracking module • keep track of the person committed a theft through the whole video surveillance system of your city • export slides, video or trajectory with suspect person moving through various (and even non-overlapping) cameras’ fields of view • investigate cases of theft, drug dealing, gun shot, vandalism and violence on city streets macroscop.com | calculate project | download demo | industry solutions Successful project Safe-City Nefteyugansk saves time on searches with Suspect search and Suspect tracking modules
  20. 20. Capabilities • 2 limit values may be indicated to generate an "Attention" or "Alarm" signal • set 6 target areas per camera • warns of overcrowding and mass unrest • generate reports and graphs on the number of people within the time period Macroscop Safe City Solution: Crowd monitoring • detect mass unrest and safeguard your city • optimize traffic and reduce queues during peak hours • be notified on the city area being overcrowded • find out the bottlenecks for residents’ movements • optimize public transport working hours and city activities • compare statistics between several time periods macroscop.com | calculate project | download demo | industry solutions
  21. 21. Capabilities • in case of detection event of any type, detector will generate an alarm, correspondent to the nature of event (fire/smoke appearance) • all events will be recorded in the database and will be open for monitoring at the journal of events • at the monitor, while the unfortunate event will be happening, detected objects (either smoke or fire) will be highlighted Macroscop Safe City Solution: Smoke and Fire detection module • protect city residents and guests, ensure safety of the public property • notify city guards/police/security force on the immediate intervention needed macroscop.com | calculate project | download demo | industry solutions
  22. 22. Capabilities • determine the number of entering and exiting citizens with the help of IP cameras installed • receive accurate statistics on the number of those entering, exiting, and currently located in the area in real time and for a specific period of time • create reports and graphs for given parameters (hour, day, month, year, for several cameras) • export data in CSV format • receive data simultaneously from various points of entry and create report tables both at the facility and off-site via the Internet • count objects of any size (you may count not only people, but also cars, animals, etc.) Macroscop Safe City Solution: People counting module • count citizens and analyze traffic • analyze and reduce queues and public transport overload on various locations during peak hours • compare statistics between several city locations macroscop.com | calculate project | download demo | industry solutions
  23. 23. Capabilities • permits traffic volumes to be evaluated and discovers where people tend to move about the most • the hot-spot zones are lit up in various colors, with red representing the busiest areas • create automated management reports of the busiest areas within the cameras field of view Macroscop Safe City Solution: Heat map module • determine the most attractive areas of the public areas • improve city activities and optimize traffic • estimate the effectiveness of urban planning interventions • review and optimize city guards allocation macroscop.com | calculate project | download demo | industry solutions
  24. 24. Capabilities • receive a warning each time the number of people in a queue in a pre-determined location exceeds set limits • create management reports, on a hourly, daily or weekly basis Macroscop Safe City Solution: People counting in queue module • monitor and optimize public services during peak hours • prevent citizens committing crime as a result of overwaiting • determine the most overloaded areas • promptly react to the queue's emergence • track the progress with scheduled reporting macroscop.com | calculate project | download demo | industry solutions
  25. 25. Capabilities • Sabotage detection module is activated by camera defocusing; camera turnaway; camera illumination; camera overlap, camera view blocking • the module works only on the cameras supporting it • upon occurrence of one of the situations the alarm message “Sabotage detected” will be displayed in the camera cell • provided absolutely free of charge with any Macroscop license Macroscop Safe City Solution: Sabotage detection module macroscop.com | calculate project | download demo | industry solutions Successful project Safe-City Ozersk implemented video surveillance system based on Macroscop VMS as part of the federal counterterrorism program
  26. 26. Macroscop in a multi-server distributed system Camera access at remote sites
  27. 27. Find out more about Macroscop industry solutions Download free demo version Calculate your project macroscop.com

×