Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

Zuyd factsheet post hbo opleiding strategisch hrm

201 visualizaciones

Publicado el

Factsheet post-hbo opleiding Strategisch HRM Zuyd Hogeschool opleiding People and Business Management

Publicado en: Educación
  • Sé el primero en comentar

  • Sé el primero en recomendar esto

Zuyd factsheet post hbo opleiding strategisch hrm

  1. 1. Post-hbo opleiding Strategisch Human Resource Management Startdatum januari Niveau post-hbo Duur 12 maanden Investering € 3.950 Tijdstip avond Locatie Sittard People and Business Management De menselijke factor maakt in nagenoeg elke organisatie het verschil en als HRM specialist voer jij hierover de regie. In deze opleiding word je door een combinatie van theorie, praktijkgerichte opdrachten, ontwikkelingen en trends opgeleid tot een volwaardig strategisch businesspartner. Wat kan de opleiding je bieden? De rol van de HR adviseur verandert steeds meer naar een business partner en gesprek­spartner op alle niveaus van de organisatie. Ook de ontwik-keling en doorontwikkeling van het eigen vakgebied is een belangrijke voorwaarde om succesvol te kunnen functioneren als HR adviseur. De opleiding biedt inzicht en vaardig-heden op het gebied van strategie, bedrijfskunde, veranderkunde, financieel management en adviesvaardigheden. Studieprogramma De opleiding bestaat uit 27 bijeenkomsten verdeeld over 6 modules: 1. HR advisering, deze module loopt als een rode draad door de opleiding heen 2. HR beleid 3. Bedrijfskundige aspecten van HRM 4. HR accounting, HRM kosten en investeringen 5. Strategische personeelsplanning 6. HRM en verandermanagement. Voor wie interessant? Deze post-hbo opleiding is ontwikkeld voor personeelsfunctionarissen, HR managers, managers die te maken hebben of krijgen met personeelsvraagstukken op operationeel en tactisch niveau, OR- of MR-leden die inzicht willen verkrijgen op het gebied van HRM en alle overige belangstellenden die graag meer willen weten over de relatie mens en organisatie vanuit de optiek van HRM. Ik volg de opleiding voor de 2e keer. Een personeels­adviseur moet zichzelf voortdurend blijven bijscholen en up to date houden. Sjir Schepers, Post-hbo Strategisch HRM
  2. 2. Praktijkleren Belangrijk uitgangspunt van de opleiding is dat je als deelnemer ervaringen van de eigen werkvloer inbrengt. Het rendement is dan veel groter omdat je leert van elkaars ervaringen uit de praktijk. Toelating Een afgeronde hbo-opleiding of vergelijkbaar aantoonbaar werk-/denkniveau. Na inschrijving krijg je een intakegesprek. Studieduur en locatie De opleiding start jaarlijks in januari en is verspreid over een periode van 12 maanden. De lesbijeenkomsten vinden plaats op de woensdagavond in Sittard van 18.30 tot 21.45 uur. Havikstraat 5 6135 ED Sittard www.zuyd.nl/opleidingentraining pbm.unitpro@zuyd.nl 046 - 420 71 22 juni 2012 Studiebelasting Per module bedraagt de studiebelasting 60 uur inclusief contacttijd, zelfstudie en het uitwerken van opdrachten. De totale studiebelasting bedraagt 360 uur. Opleidingskosten De opleiding kost € 3.950 inclusief lesmateriaal, BTW vrijgesteld. Het is ook mogelijk om in te schrijven voor een of meerdere modules, met een maximum van drie modules. De kosten hiervoor bedragen € 745 per module (incl. lesmateriaal). Certificering Na een positieve afronding ontvang je een getuigschrift van Zuyd Hogeschool. Meer weten? Wil je meer weten over aanmelding, het complete studieprogramma en werkvormen? Kijk dan op onze website voor alle details www.zuyd.nl/opleidingentraining of neem recht-streeks contact op met onze unit Opleiding en Training PBM pbm.unitpro@zuyd.nl Maatwerk Naast het bestaande aanbod biedt onze unit Opleiding en Training ook de mogelijkheid om op basis van een leervraag een traject op maat te ontwikkelen. We kunnen maatwerktrajecten aanbieden op onze verschillende expertise­gebieden. Ons onderwijs wordt afgestemd op de specifieke situatie of problematiek binnen de onderneming en op het niveau van de deelne-mende medewerkers. Een wisselwerking tussen het onderwijstraject en de bedrijfspraktijk staat daarin centraal. De individuele ontwikkeling is daarmee gekoppeld aan de ontwikkeling van het team of de organisatie.

×