Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.
De exportresolutie van
PowerPoint wijzigen
De exportresolutie van PowerPoint wijzigen
1. Sluit alle Windows-toepassingen af.
2. Klik op Start en klik op Uitvoeren.
3...
De exportresolutie van PowerPoint wijzigen
5. Klik op de subsleutel Options, wijs Nieuw aan in het menu Bewerken en klik o...
De exportresolutie van PowerPoint wijzigen
Próxima SlideShare
Cargando en…5
×

De exportresolutie van PowerPoint Wijzigen

418 visualizaciones

Publicado el

In PowerPoint kun je slides opslaan als een plaatje. Echter de standaard resolutie is erg laag. Door een eenvoudige toevoeging te doen aan je Windows registry kun je de exportresolutie verhogen tot 300 dpi (drukwerk kwaliteit).

Publicado en: Diseño
  • Inicia sesión para ver los comentarios

  • Sé el primero en recomendar esto

De exportresolutie van PowerPoint Wijzigen

  1. 1. De exportresolutie van PowerPoint wijzigen
  2. 2. De exportresolutie van PowerPoint wijzigen 1. Sluit alle Windows-toepassingen af. 2. Klik op Start en klik op Uitvoeren. 3. Typ regedit in het vak Openen en klik op OK. 4. Zoek een van de volgende registersubsleutels, afhankelijk van de versie van PowerPoint die u gebruikt: PowerPoint 2013 HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftOffice15.0PowerPointOptions PowerPoint 2010 HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftOffice14.0PowerPointOptions PowerPoint 2007 HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftOffice12.0PowerPointOptions PowerPoint 2003 HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftOffice11.0PowerPointOptions
  3. 3. De exportresolutie van PowerPoint wijzigen 5. Klik op de subsleutel Options, wijs Nieuw aan in het menu Bewerken en klik op DWORD-waarde. 6. Typ ExportBitmapResolution en druk op Enter. 7. Zorg ervoor dat ExportBitmapResolution is geselecteerd en klik vervolgens op Wijzigen in het menu Bewerken. 8. Klik in het dialoogvenster DWORD-waarde bewerken op Decimaal. 9. Typ in het vak Waardegegevens de waarde van de gewenste resolutie, bijvoorbeeld 300. Of gebruik de parameters in de volgende tabel.
  4. 4. De exportresolutie van PowerPoint wijzigen

×