Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

El lleó i el ratolí

918 visualizaciones

Publicado el

Publicado en: Educación
  • Inicia sesión para ver los comentarios

El lleó i el ratolí

  1. 1. EL LLEÓ I EL RATOLÍ
  2. 2. Un dia, un ratolí estava jugant alegrement. Allà mateix a lombra dun arbre, hi havia unlleó intentant fer la migdiada, però el ratolí era tant escandalós, que no saconseguiaadormir. En un dels seus jocs els ratolins van passar per damunt del lleó.
  3. 3. El lleó, enfadat perquè no podia dormir, es va alçar de sobte i amenaçà al ratolí, que elva dir:- Lleó, si em perdones la vida, t’ajudaré sempre que ho necessites.El lleó primer es va sorprendre i es va riure dient:- Tu! un petit i minúscul ratolí oferint-me ajuda.I de tanta gràcia que el va fer, el va deixar anar.
  4. 4. Quan ja havia passat força temps, el mateix lleó anava despistat per la selva quan vacaure en una trampa posada per un caçador. Va quedar penjat dun arbre en una xarxai, per molt que ho intentava no podia escapar i cada vegada rugia més fort de ràbia,tant, que tota la selva tremolava.
  5. 5. El ratolí va escoltar els rugits i ràpidament va acudir on era el lleó per a complir la sevapromesa.Ràpidament, el ratolí va pujar on era el lleó i va començar a rossegar la xarxa. I varossegar i rossegar fins que la xarxa es va trencar i va alliberar el lleó.
  6. 6. I el lleó va donar les gràcies al ratolí, que a més estava molt satisfet per haver-li estatútil i haver pogut ajudar al lleó malgrat la poca confiança que tenia en ell el rei de laselva.

×