Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.
Amb Legiland els nens llegiran motivats!
Què és… en 3 minuts
Què és?
Legiland és una plataforma digital dissenyada per promoure la lectura lliure
d'obres literàries, tant a l'escola c...
Com funciona?
Els lectors disposen d'un ampli catàleg de títols per escollir, des d'obres
clàssiques fins a lectures juven...
Qué trobaràs?
Cercador de llibres clàssics i moderns
Inclou les principals lectures recomanades per les escoles segons els...
Qué trobaràs?
Configurador d'avatars
Un dels punts d'atracció de Legiland és la possibilitat que el lector configuri un
av...
Qué trobaràs?
Períodes de lectura
Legiland estableix uns períodes de lectura trimestrals per promoure la lectura
entre els...
Qué trobaràs?
Rànquing de lectors i col·legis
Inclou les principals lectures recomanades per les escoles segons els plans
...
Legiland per a famílies
Les famílies que tinguin fills entre 10 i 16 anys, poden subscriure'ls a Legiland
com a eina de mo...
Legiland per a escoles
Adreçat a l'alumnat de 10 a 16 anys, Legiland promou la lectura lliure i
fomenta la millora de la c...
Què aporta al professorat i a l’escola?
Permet que cada lector esculli les lectures mentre el professor pot fer-ne un
segu...
Què aporta al professorat i a l’escola?
Permet un seguiment exhaustiu i a temps real de l'activitat lectora de
l'alumnat.
...
Dades
Legiland ja treballa amb 100 escoles i biblioteques de Catalunya, on més de
3.000 alumnes accedeixen diàriament.
L’e...
www.legiland.cat
Amb Legiland els alumnes llegiran motivats!
info@legiland.cat
Próxima SlideShare
Cargando en…5
×

201701_Legiland_Presentació_Gral

27 visualizaciones

Publicado el

Presentació General Legiland

Publicado en: Educación
 • Sé el primero en comentar

 • Sé el primero en recomendar esto

201701_Legiland_Presentació_Gral

 1. 1. Amb Legiland els nens llegiran motivats!
 2. 2. Què és… en 3 minuts
 3. 3. Què és? Legiland és una plataforma digital dissenyada per promoure la lectura lliure d'obres literàries, tant a l'escola com a casa, i que ajuda a reduir el fracàs escolar i a millorar els resultats de comprensió lectora de les proves de diagnòstic. Dirigit a nens i adolescents en edats compreses entre els 10 i els 16 anys i als seus pares i educadors, pot ser utilitzada com a eina de seguiment i avaluació de la comprensió lectora per part del professorat dels centres educatius així com dels pares.
 4. 4. Com funciona? Els lectors disposen d'un ampli catàleg de títols per escollir, des d'obres clàssiques fins a lectures juvenils modernes. Després de cada capítol, el lector pot accedir a un qüestionari de comprensió lectora creat per especialistes segons els criteris de PISA. Amb cada resposta correcta el lector guanya punts per aconseguir premis. Com més llegeixi i comprengui, més punts obtindrà!
 5. 5. Qué trobaràs? Cercador de llibres clàssics i moderns Inclou les principals lectures recomanades per les escoles segons els plans formatius actuals. Cerca per títol, autor, temàtica i filtra per edat, idioma i gènere. Fitxes de llibres i accés a les novetats editorials Cada llibre té una fitxa amb tots els detalls i les valoracions dels joves que ho han llegit. A més, una vegada seleccionat el llibre, hi ha la possibilitat de llegir-ho si està disponible al catàleg de llibres electrònics.
 6. 6. Qué trobaràs? Configurador d'avatars Un dels punts d'atracció de Legiland és la possibilitat que el lector configuri un avatar únic i espectacular amb els punts que guanya a mesura que va llegint i responent correctament els qüestionaris de comprensió. Valoracions i comentaris reals Només els lectors que han llegit i respost tots els qüestionaris, poden publicar la seva valoració. Les valoracions estan disponibles per a la resta de lectors a l'hora d'escollir un llibre.
 7. 7. Qué trobaràs? Períodes de lectura Legiland estableix uns períodes de lectura trimestrals per promoure la lectura entre els seus usuaris. Els lectors que més punts hagin aconseguit en aquest període guanyen diversos premis. Premis i descomptes Amb Legiland els bons lectors guanyen punts que després poden intercanviar per premis, descomptes o vestuari per al seu avatar.
 8. 8. Qué trobaràs? Rànquing de lectors i col·legis Inclou les principals lectures recomanades per les escoles segons els plans formatius actuals. Cerca per títol, autor, temàtica i filtra per edat, idioma i gènere.
 9. 9. Legiland per a famílies Les famílies que tinguin fills entre 10 i 16 anys, poden subscriure'ls a Legiland com a eina de motivació a la lectura i seguiment del progrés lector. Legiland funciona mitjançant una subscripció anual de 39,50 € en la qual es poden inscriure tants lectors com es desitgin i es pot cancel·lar en qualsevol moment.
 10. 10. Legiland per a escoles Adreçat a l'alumnat de 10 a 16 anys, Legiland promou la lectura lliure i fomenta la millora de la comprensió lectora. Els alumnes participen en l'elecció de les lectures i Legiland els avalua respectant el ritme de lectura. El professor o tutor disposa, durant el curs, d'un espai personal per recomanar llibres als seus lectors i fer-ne una avaluació i un seguiment exhaustius.
 11. 11. Què aporta al professorat i a l’escola? Permet que cada lector esculli les lectures mentre el professor pot fer-ne un seguiment individualitzat sense suposar-li més temps. Fa possible el monitoratge i certificació de la lectura lliure d’obres literàries. Incrementa la motivació de l'alumnat perquè possibilita la seva participació en l'elecció de les lectures. Permet atendre a la diversitat, tant pel que fa als nivells lectors com als ritmes de lectura i els interessos de l'alumnat.
 12. 12. Què aporta al professorat i a l’escola? Permet un seguiment exhaustiu i a temps real de l'activitat lectora de l'alumnat. Proporciona una avaluació contínua de la comprensió lectora segons els criteris de les proves PISA. Afegeix un component de motivació addicional mitjançant un entorn de ludificació. És gratuït pel professorat. Només cal disposar de lectors subscrits per poder gaudir dels seus avantatges.
 13. 13. Dades Legiland ja treballa amb 100 escoles i biblioteques de Catalunya, on més de 3.000 alumnes accedeixen diàriament. L’estiu de 2016, Legiland va realitzar una prova pilot de la plataforma amb totes les biblioteques de Catalunya, a través del programa Biblioestiu, que va ser tot un èxit de participació. Municipis com Olesa de Montserrat, Tordera o Mataró volen integrar l'eina a nivell de tots els centres educatius i biblioteques municipals.
 14. 14. www.legiland.cat Amb Legiland els alumnes llegiran motivats! info@legiland.cat

×