Se ha denunciado esta presentación.
Se está descargando tu SlideShare. ×

informatica paraules.pdf

Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Próximo SlideShare
Components d’un ordinador
Components d’un ordinador
Cargando en…3
×

Eche un vistazo a continuación

1 de 6 Anuncio

Más Contenido Relacionado

Más reciente (18)

Anuncio

informatica paraules.pdf

  1. 1. Coses essencials d’un ordinador
  2. 2. és un terme informàtic que fa referència a un programa o conjunt de programes de còmput, així com dades, procediments i pautes que permeten fer diferents tasques en un sistema informàtic
  3. 3. representa els components físics i tangibles d'una computadora és a dir, els components que poden ser vists i tocats. Exemples de Maquinari estan seguint: Dispositius d'entrada - de teclat, ratolí etc.. Dispositius de sortida - impressora, monitor, etc.
  4. 4. targeta gràfica o targeta de vídeo d'un component que ve integrat en la placa basi del PC o s'instal·la a part per a ampliar les seves capacitats. Concretament, aquesta targeta està dedicada al processament de dades relacionades amb el vídeo i les imatges que s'estan reproduint en l'ordinador.
  5. 5. És la memòria de curt termini del computador. La seva funció principal és recordar la informació que tens en cadascuna de les aplicacions obertes en el computador, mentre aquest es trobi encès. Aquesta memòria de curt termini només actua quan el computador estigui encès.
  6. 6. un microprogramari és un programari que maneja físicament al maquinari. El programa BIOS d'una computadora és un microprogramari el propòsit del qual és activar una màquina des de la seva encesa i preparar l'entorn per a carregar un sistema operatiu en la memòria RAM i disc dur..

×