Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

Somenäkyvyys – markkinoinnin kulmakivi

3.301 visualizaciones

Publicado el

Pidin Talentumilla kolmen tunnin koulutuksen somemarkkinoinnista. Kirjoitin puhettani auki dioille, joten tekstin määrä on suurempi kuin livenä. Jos jokin dia ei tunnu ymmärrettävältä, ota toki yhteyttä.

Publicado en: Empresariales

Somenäkyvyys – markkinoinnin kulmakivi

  1. 1. Tämän vuoksi kaikki haluavat maksetusta julkisuudesta ansaittuun julkisuuteen.
  2. 2. Tämän vuoksi kaikki haluavat maksetusta julkisuudesta ansaittuun julkisuuteen. Advertoriaalit ovat oiva esimerkki: lehdessä julkaistaan maksettuja mainoksia, jotka ovat olevinaan lehtijuttuja. Vain yläkulmassa lukee pienellä ”ilmoitus”.
  3. 3. Tämän vuoksi kaikki haluavat maksetusta julkisuudesta ansaittuun julkisuuteen. Advertoriaalit ovat oiva esimerkki: lehdessä julkaistaan maksettuja mainoksia, jotka ovat olevinaan lehtijuttuja. Vain yläkulmassa lukee pienellä ”ilmoitus”. Vastaava ilmiö on ”sponsoroitu blogi” tai ”kumppaniblogi”, joiden näkyvyydestä bloggaaja maksaa blogialustan ylläpitäjälle.
  4. 4. Tämän vuoksi kaikki haluavat maksetusta julkisuudesta ansaittuun julkisuuteen. Advertoriaalit ovat oiva esimerkki: lehdessä julkaistaan maksettuja mainoksia, jotka ovat olevinaan lehtijuttuja. Vain yläkulmassa lukee pienellä ”ilmoitus”. Vastaava ilmiö on ”sponsoroitu blogi” tai ”kumppaniblogi”, joiden näkyvyydestä bloggaaja maksaa blogialustan ylläpitäjälle.

×