Holokausti

Hace 7 años 7964 Visualizaciones

Kimia ne mbrojtje te mjedisit

Hace 7 años 17347 Visualizaciones

Portugalia

Hace 7 años 806 Visualizaciones

Festivali yne popullor

Hace 7 años 3596 Visualizaciones

Simetria ne jeten e perditshme

Hace 7 años 8809 Visualizaciones

Si ta ruajme shqisen e te degjuarit nga zhurmat ?

Hace 7 años 29278 Visualizaciones

Nje ushqyerje e mire per nje trup dhe mendje te shendoshe

Hace 7 años 5737 Visualizaciones

Toka dhe brendesia e saj

Hace 7 años 20359 Visualizaciones

Revolucioni i II industrial

Hace 7 años 25907 Visualizaciones

Mjedisi

Hace 8 años 59227 Visualizaciones

Zbulimet gjeografike

Hace 8 años 4078 Visualizaciones

Tv Cinema

Hace 8 años 289 Visualizaciones

Panelet diellore

Hace 8 años 78890 Visualizaciones

Rrymat oqeanike

Hace 8 años 8024 Visualizaciones

Duhani,alkooli dhe droga !!!

Hace 8 años 1896 Visualizaciones

Era dhe veprimtaria e eres

Hace 8 años 24068 Visualizaciones

Mjedisi dhe njeriu

Hace 8 años 29913 Visualizaciones