Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.
Mikor lenne érdemes
kineziológust felkeresni?
Az emberek többsége úgy vélekedik, hogy
kineziológushoz akkor megy valaki, ha “beteg”
vagy valami “baj” van vele. A tény a...
Menjek vagy ne menjek? Ez itt a kérdés!
Avagy a kineziológia sikerei!
Az alábbiakban pár téma, amiben sikereket
ér el a ki...
Szorongás kérdések:
Szorongás megnyilvánulhat számos módon, amely
magába foglalja az idegességet, a félelmet és
az önbizal...
Az élet célja/célok elérése:
A kineziológia a keleti energiagyógyászat
elveit is alkalmazva segít összekapcsolni
bennünket...
Szokások/Viselkedések:
Mindannyiunk rendelkezünk olyan szokásokkal,
amelyeket szeretnénk megváltoztatni azért,
hogy egészs...
Krónikus stressz:
A stressz lehet akár egy rövid távú
eseményhez kapcsolódó pl. egy munkahelyi
prezentáció vagy megbeszélé...
Önbecsülés kérdések:
Az önbecsülés nagyban befolyásolja
közérzetünket. Amikor megfelelő önbecsüléssel
rendelkezünk magabiz...
Kőszegi Zsuzsanna
Kineziológia (One
Brain) haladó
oktató
Kineziológus
Bach-virágterápia
tanácsadó
Képi
kifejezéspszicholó
...
Kőszegi Zsuzsanna
Kineziológia (One
Brain) haladó
oktató
Kineziológus
Bach-virágterápia
tanácsadó
Képi
kifejezéspszicholó
...
Próxima SlideShare
Cargando en…5
×

Mikor lenne érdemes kineziológust felkeresni?

741 visualizaciones

Publicado el

Menjek vagy ne menjek kineziológushoz? Ez itt a kérdés!
Avagy a kineziológia sikerei!
Az alábbiakban pár téma, amiben sikereket ér el a kineziológia...

Publicado en: Atención sanitaria
 • Sé el primero en comentar

Mikor lenne érdemes kineziológust felkeresni?

 1. 1. Mikor lenne érdemes kineziológust felkeresni?
 2. 2. Az emberek többsége úgy vélekedik, hogy kineziológushoz akkor megy valaki, ha “beteg” vagy valami “baj” van vele. A tény az, hogy azok, akik valamilyen tanácsadót, vagy terapeutát, mint például kineziológust keresnek fel, olyan emberek, akik a mindennapi életben megjelenő legkisebb stressz kezelése által egy boldogabb és egészségesebb életet szeretnének élni.
 3. 3. Menjek vagy ne menjek? Ez itt a kérdés! Avagy a kineziológia sikerei! Az alábbiakban pár téma, amiben sikereket ér el a kineziológia:
 4. 4. Szorongás kérdések: Szorongás megnyilvánulhat számos módon, amely magába foglalja az idegességet, a félelmet és az önbizalomhiányt. Mindannyian szorongunk valamilyen mértékben, ami megzavarhatja az életünket, munkánkat, személyes kapcsolatainkat. A kineziológiai kezelés jelentősen csökkenti a szorongás tüneteit. A szorongás az egyik leggyakoribb ok, amiért az emberek kineziológushoz mennek. Amikor a kliens újra egységbe tud kerülni önmagával képes kezelni a stresszes helyzeteket.
 5. 5. Az élet célja/célok elérése: A kineziológia a keleti energiagyógyászat elveit is alkalmazva segít összekapcsolni bennünket a valódi önmagunkkal. Ennek fő célja, hogy azok, akik negatívan állnak önmagukhoz és az életükhöz azoknak újra értelmet tudjon nyerni az életük és ezáltal egy boldog, kiegyensúlyozott életet tudjanak élni. Ez akkor lehetséges, ha az egyén kapcsolódni tud a saját erőihez, erősségeihez, képességeihez, melyben a kineziológia nagy segítséget tud nyújtani.
 6. 6. Szokások/Viselkedések: Mindannyiunk rendelkezünk olyan szokásokkal, amelyeket szeretnénk megváltoztatni azért, hogy egészségesebb, boldogabb életet éljünk. A kineziológus segítségével fel lehet térképezni azokat a gondolatokat, érzéseket, melyek bizonyos viselkedési magatartáshoz vezetnek, így érhető el mélyebb szinten, hogy megértsük és kijavítsuk ezen negatív szokásokat, viselkedéseket.
 7. 7. Krónikus stressz: A stressz lehet akár egy rövid távú eseményhez kapcsolódó pl. egy munkahelyi prezentáció vagy megbeszélés. Azoban krónikussá is válhat egy hosszabb ideje fennálló stressz esetén, pl. betegség, anyagi gondok, nagyobb konfliktusok. A kineziológus segít meghatározni a stressz okát és azt, hogy hogyan tudjuk kezelni ezeket a helyzeteket.
 8. 8. Önbecsülés kérdések: Az önbecsülés nagyban befolyásolja közérzetünket. Amikor megfelelő önbecsüléssel rendelkezünk magabiztosnak, értékesnek érezzük magunkat és tiszteljük magunkat. Alacsony önbecsüléshez önbizalomhiány, önkritika, társadalmi elszigeteltség és szégyen kapcsolódik. A kineziológiai találkozások segítenek egy erősebb önérzet kialakításában és abban, hogy magabiztosabbak, határozottabbak és öntudatosabbak legyünk.
 9. 9. Kőszegi Zsuzsanna Kineziológia (One Brain) haladó oktató Kineziológus Bach-virágterápia tanácsadó Képi kifejezéspszicholó giai szaktanácsadó TEK-Coach tanácsadó TEK oktató Web: www.naturterapia.hu Email: info@naturterapia.hu Mobil: 06706071715
 10. 10. Kőszegi Zsuzsanna Kineziológia (One Brain) haladó oktató Kineziológus Bach-virágterápia tanácsadó Képi kifejezéspszicholó giai szaktanácsadó TEK-Coach tanácsadó TEK oktató Web: www.naturterapia.hu Email: info@naturterapia.hu Mobil: 06706071715

×