Se ha denunciado esta presentación.
Se está descargando tu SlideShare. ×

Recerca de recursos a internet útils pels mestres

Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio

Eche un vistazo a continuación

1 de 12 Anuncio

Más Contenido Relacionado

Presentaciones para usted (20)

A los espectadores también les gustó (20)

Anuncio

Similares a Recerca de recursos a internet útils pels mestres (20)

Más de Eduardo CONNOLLY (20)

Anuncio

Más reciente (20)

Recerca de recursos a internet útils pels mestres

 1. 1. Recerca de recursos a Internet útils pels mestres (Recerca de recursos a Internet, sense morir en l'intent o perdre's pel camí) Curs 2014-2015
 2. 2. Presentació del ponent  Eduard CONNOLLY  Funcionari Interí  Mestre d'educació primària (UIB)  Especialista universitari en educació especial i pedagogia terapèutica (UNED)  Educador de carrer (Asociación Gallega de Educadores de Calle)  Monitor de temps lliure (OJE)  Bibliotecari escolar (UIB)  Autor del bloc Es Racó des PT
 3. 3. Presentació dels assistents
 4. 4. Objectius del curset  El curset es planteja que qualsevol mestre, d'infantil, suport o primària, amb uns coneixements d'usuari bàsics pugui, en haver-ho finalitzat, tenir al seu abast una sèrie d'eines informàtiques on line i de franc per fer la seva feina més fàcil, estalviar-li temps i que els pugui fer servir en les seves classes o en la preparació de materials per les mateixes.
 5. 5. Públic al que s'adreça el curset:  Mestres que tenguin només coneixements molt bàsics d'informàtica i encara i així vulguin fer servir recursos digitals en l'aula i no sàpiguen a on o com els han de cercar.
 6. 6. Metodologia  Eminentment pràctica.  Des del primer moment el mestre o mestra treballarà amb els recursos presentats.  De cada recurs s'haurà de fer una pràctica per veure com funciona i les dubtes que puguin sortir.
 7. 7. Continguts  Explicació d'una experiència real “2.0” duita a terme en una escola, fent servir els recursos que mostrarem en el curs.  Generadors cal·ligràfics  Generadors operacions  Generador d'operacions, passatemps educatius, exercicis i moltes més coses  Reculls d'activitats on-line interactives  Banc d'imatges, pictogrames i creació de agendes, taulells de comunicació, etc.  Fitxes d'activitats per imprimir amb una component lúdica.  Traductors  Llistat de 150 generadors d'activitats de tot tipus  Generadors sopes de lletres  Generadors mots encreuats  Blocs i webs interessants  Informació pediàtrica i psicopedagògica  Recursos imprimibles  Blocs amb recursos per a Infantil  Blocs amb recursos per a Nouvinguts  Mapes interactius  Biblioteca de recursos digitals ALEXANDRIA per PDI.  Blocs de Blogger: Anima't a crear un
 8. 8. Escola 2.0  Un professorat “2.0”, és quell que es sap a moure i emprar les noves tecnologies, i que les fa servir a classe.
 9. 9. Problemàtica  Els ordinador han de tenir el programari JAVA i ADOBBE actualitzats així com el Flash Player per poder fer servir molts dels recursos mostrats.
 10. 10. Sistemes d’aprofitament  Penjar recursos en bloc de classe.  Fer recursos per projectar a la PDI.  Disposar d’un ventall de recursos que ens facin més “fàcil” la nostra tasca.  Organitzar les nostres classes emprant aquest recursos.
 11. 11. Fora pors i anem a començar !!

×