Se ha denunciado esta presentación.
Se está descargando tu SlideShare. ×
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Próximo SlideShare
La flauta mágica
La flauta mágica
Cargando en…3
×

Eche un vistazo a continuación

1 de 37 Anuncio

Más Contenido Relacionado

Presentaciones para usted (18)

Anuncio

La flauta magica

 1. 1. LA FLAUTA MÀGICA
 2. 2. FA MOLTS I MOLTS ANYS EN UN EGIPTE IMAGINARI PASSEJAVA PEL BOSC EL PRINCEP TAMINO QUAN DE SOBTE SE LI VA APARÈIXER UNA SERP GEGANT I MOLT FEROTGE. MOLT ESPANTAT VA INTENTAR ESCAPAR-SE PERÒ TENIA TANTA POR QUE LA SERP VA ACONSEGUIR ATRAPAR-LO.
 3. 4. QUAN ESTAVA A PUNT PER ATACAR-LO VAN APARÈIXER AL COSTAT DEL PRÍNCEP TRES DAMES MISTERIOSES. EL PRÍNCEP ESTAVA TAN ESPANTAT QUE VA TANCAR ELS ULLS BEN FORT PER NO VEURE RES. LES TRES DAMES VAN ABATRE LA SERP I VAN DESAPARÈIXER.
 4. 6. QUAN TAMINO VA TORNAR A OBRIR ELS ULLS VA TROBAR LA SERP MORTA AL SEU COSTAT I DE SOBTE VA SENTIR UNA VEUETA A CAU D’ORELLA QUE LI DEIA “JO T’HE SALVAT”. ERA UN PERSONATGE UNA MICA ESTRAFOLARI QUE ES VA PRESENTAR COM A PAPAGENO.
 5. 8. DE SOBTE VAN INTERROMPRE LES TRES DAMES MOLT ENFADADES I VAN CASTIGAR A PAPAGENO AMB UN CADENAT A LA BOCA PER DIR MENTIDES. .
 6. 10. VAN ENSENYAR EL RETRAT D’UNA NOIA MOLT BELLA AL PRÍNCEP TAMINO QUE DE SEGUIDA ES VA ENAMORAR D’AQUELLA IMATGE. LES DAMES VAN EXPLICAR-LI QUE ERA LA PAMINA , FILLA DE LA REINA DE LA NIT SEGRESTADA PER SARASTRO
 7. 12. EN AQUELL MOMENT VA APARÈIXER LA REINA DE LA NIT RECLAMANT LA LLIBERTAT DE LA SEVA FILLA PAMINA.
 8. 14. EL PRINCEP TAMINO NO PODIA FER-HI RES, AIXÍ QUE LES TRES DAMES LI VAN REGALAR AL PRÍNCEP UNA FLAUTA MÀGICA AMB LA QUAL PODER-SE DESLLIURAR DELS PERILLS, VAN ALLIBERAR A EN PAPAGENO DEL CÀSTIG I LI VA DONAR EL JOC DE CAMPANETES, PERO HAVIA D’AJUDAR A TAMINO.
 9. 16. EN AQUELL MOMENT LA PRINCESA PAMINA PRESONERA DE SARASTRO INTENTAVA ESCAPAR-SE DEL SEU GUARDIÀ EL MONOSTATOS QUE LI VOLIA FER MAL.
 10. 18. QUAN EN PAPAGENO I EN TAMINO VAN EMPRENDRE EL VIATGE ES VAN SEPARAR PER UNA TEMPESTA. EN PAPAGENO VA ARRIBAR PRIMER AL PALAU I VA TROBAR A LA PRINCESA PAMINA. AIXÍ EN PAPAGENO I LA PAMINA VAN DECIDIR AMAGAR-SE FINS A TROBAR-SE AMB EN TAMINO QUI ESTAVA PERDUT.
 11. 20. EN AQUELL MOMENT EN MONOSTATOS VA ENDINSAR-SE AL BOSC PERSEGUINT-LOS. ESTANT ENVOLTATS DELS SEGUIDORS DE MONOSTATOS EN PAPAGENO VA FER SERVIR LES CAMPANES MÀGIQUES QUE ELS VAN FER BALLAR FINS QUE VAN CAURE A TERRA CANSATS DE TANT BALLAR.
 12. 21. EN TAMINO VA ANAR CAMINANT PERDUT FINS QUE VA ARRIBAT A UNA CONSTRUCCIÓ DE TRES TEMPLES: TEMPLE DE LA SAVIESA, TEMPLE DE LA RAÓ I TEMPLE DE LA NATURA. EL PRÍNCEP NO SABIA QUÈ FER I LLAVORS SE LI VA ACUDIR USAR LA FLAUTA. QUAN EL PRINCEP VA TROBAR LA PRINCESA SE’N VA QUEDAR MOLT ENAMORAT.
 13. 23. FINALMENT VA APARÈIXER LA FIGURA DE SARASTRO. LLAVORS ES VAN ESCLARIR ELS MISTERIS. EN SARASTRO HAVIA PRES CAPTIVA LA PAMINA PER PROTEGIR-LA DE LA SEVA MARE.
 14. 25. EN TAMINO I EN PAPAGENO HAURIEN DE PASSAR UNES PROVES PER DEMOSTRAR L’AMOR ENVERS A LA PAMINA. EN TAMINO I EN PAPAGENO VAN ENDINSAR-SE A L’INTERIOR DEL TEMPLE DE LES PROVES PER ANAR-LES SUPERANT, NO PARLAR AMB PAMINA ERA UNA D’ELLES.
 15. 27. LA REINA DE LA NIT VA ENTRAR AL PALAU DE SARASTRO I ES PRESENTAR DAVANT LA SEVA FILLA. LA REINA DE LA NIT VA DONAR A PAMINA UN PUNYAL PER QUÈ MATÉS A SARASTRO.
 16. 29. LA PRINCESA AMB POR MEDITAVA SOBRE EL QUE LI DEMANAVA LA SEVA MARE PERÒ TAMINA ERA MOLT BONA I ERA INCAPAÇ DE FER MAL I VA ANAR A BUSCAR A EN SARASTRO QUI L’ACONSELLÀ SAVIAMENT.
 17. 31. FINALMENT EN TAMINO I EN PAPAGENO VAN SUPERAR TOTES LES PROVES QUE ELS HAVIEN IMPOSAT I EN TAMINO VA PODER ESTIMAR A PAMINA.
 18. 33. EN PAPAGENO ESTAVA MOLT TRIST PERQUÈ ES TROBAVA SOL. ENMIG DE LA TRISTOR ES VA APARÈIXER UNA VELLETA QUE LI VA RECORDAR QUE TOQUÉS LES CAMPANES I AL SEU SO ES VA CONVERTIR EN UNA HERMOSA PAPAGENA.
 19. 36. EL TAMINO I LA PAMINA VAN PODER ESTAR JUNTS I APRENDRE D’EN SARASTRO. EN PAPAGENO I LA PAPAGENA VAN PODER ESTAR SEMPRE JUNTS I LA REINA DE LA NIT, … VA CAURE ALS INFERNS PER LA SEVA MALDAT.

×