Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

Bases La Plana Sona

786 visualizaciones

Publicado el

Bases del concurs de grups musicals La Plana Sona

  • Sé el primero en comentar

Bases La Plana Sona

  1. 1. LA PLANA SONA, Bases concurs de grupsLobjectiu daquest concurs és la promoció i difusió de la música de creació pròpia de la nostraterra.1. PARTICIPANTSCom a mínim dos components del grup han de ser majors de 16 anys.Queden exclosos de participació els grups que tinguin actualment vinculació amb unacompanyia discogràfica o agències de management.2. REQUISITS DE PARTICIPACIÓLes propostes musicals a presentar engloben tots els estils.No s’acceptaran versions, únicament temes d’elaboració pròpia.3. SELECCIÓ DE GRUPS i DESENVOLUPAMENT DEL CONCURSEl festival serà el dissabte 22 de desembre de 2012. Els concerts es realitzaran al PavellóMunicipal d’esports dels Hostalets de Balenyà (Osona).La participació al concurs suposa l’acceptació d’oferir una actuació en directe el dia 22 dedesembre de 2012 als Hostalets de Balenyà.La organització (Joenacc) proporcionarà als grups participants un escenari dotat de recursosdiluminació i sonorització professionals per tal de poder presentar les seves propostes en lesmillors condicions tècniques possibles.Els grups tindran 45 minuts per mostrar el seu potencial musical.Lorganització es posarà en contacte amb els grups seleccionats per confirmar la sevaassistència i els farà arribar el full de ruta juntament amb tots els aspectes organitzatius a teniren compte pel bon funcionament del concurs.4. PREMIS DEL CONCURS:Es concedirà un únic premi de 700€ pel grup guanyador.5. “SISTEMA DE VOTACIÓ/SELECCIÓ DELS GRUPS GUANYADORS”La proposta guanyadora serà escollida per un jurat format per:- Un profesional del món de la música. (25%)- Un crític musical. (25%)- Un membre del consell de joventut (Joenacc). (25%)- Públic (25%). Cada assistent al festival podrà obtenir una butlleta de votació quan realitzi unaconsumició.
  2. 2. Els principals aspectes a valorar per part del jurat seran:a. Originalitat de la proposta (música / lletra).b. Execució i interpretació en directe.c. Posada en escena i actitud a lescenari.6. INSCRIPCIONSEl material haurà de ser lliurat / enviat entre els dies 01 de novembre i 30 de novembre(ambdós inclosos).La inscripció es formalitzarà a través de correu electrònic a ladreça :joenaccjovesenaccio@gmail.comEn el correu s’hi haurà d’adjuntar: 1. Mínim dos temes propis en MP3 (o web adjunta amb contingut musical) 2. Carta de presentació: Nom del grup, estil, components, edat, residència, web, myspace, bandcamp o facebook del grup.7. NOTA:L organització es reserva el dret a resoldre qualsevol circumstància no prevista en aquestesbases.Atès que el dret a la pròpia imatge és reconegut en l’article 18.1 de la Constitució i regulat perla Llei Orgànica 1/1982, de 5 de maig, sobre el dret a l’honor, a la intimitat personal i a lapròpia imatge, el Concurs LA PLANA SONA entén que l’acceptació de les bases suposa elconsentiment per poder utilitzar fotografies, àudios o vídeos on apareguin els participants i onsiguin clarament identificables amb finalitats promocionals i sense afany de lucre.La participació a LA PLANA SONA l’acceptació TOTAL de les Bases.Organitza:Joenacc (Consell de Joventut)

×