Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

Joan i pere

271 visualizaciones

Publicado el

Publicado en: Educación
  • Inicia sesión para ver los comentarios

  • Sé el primero en recomendar esto

Joan i pere

  1. 1. Lesport a Mata de JoncJoan Sanchez i Pere Arnau Cerdà
  2. 2. ObjectiuNosaltres hem tengut la curiositat de saber quanta gent fa esport i quanta no als cursos de 1r i 2n dESO. Per tant hem fet una enquesta als alumnes i després amb les dades extretes hem fet dues gràfiques.
  3. 3. SuposicióNosaltres pensam que les estadístiques seran molt diferents. Uns fan uns esports i daltres en fan daltres.Això sí sempre hi haurà alguns esports que predominen com ara: El futbol o lhandbol.
  4. 4. 1r dESO ConclusióA primer els esports No en fa Columna D Ballet més practicats Funcky Pàdel són lhandbol i la Aquitació Hípica natació i només hi Volei Hip-Hop ha 4 persones Natació sincro. Natació que no fan esport. Ball Handbol Futbol 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
  5. 5. 2n dESO ConclusióEn canvi a segon No en fa Handbol Padel els esports més Natació Gimnasia practicats són el Ball Basquet futbol i el bàsquet. Tenis Atletisme Però hi ha moltes Pilates Hípica persones que no Vela Hockey fan esport com Futbol 0 1 2 3 4 5 6 7 podeu veure.
  6. 6. ConclusionsHem pogut observar que a 1r fan més esport que a 2n i els esports més practicats a 1r no coincideixen amb els de 2n.
  7. 7. Opinió PersonalFer aquest projecte ens ha agradat molt i ha estat divertit i interessant. Hem après moltes coses com per exemple podríem dir, fer les gràfiques, utilitzar el full de càlcul, etc.

×