Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

La igualtat de gènere vist des de la classe de 5è

870 visualizaciones

Publicado el

Treball de dues alumnes de 5è del CEIP Mestre Guillemet de Santa Eugènia

Publicado en: Educación
 • Sé el primero en comentar

 • Sé el primero en recomendar esto

La igualtat de gènere vist des de la classe de 5è

 1. 1. LA IGUALTAT DE GÈNERE
 2. 2. ÍNDEX ● Quin dia és el dia de la dona? ● Injustícies cap a les dones ● Dones que han aconseguit conduir ● Per què cobren menys les dones? ● Què és la igualtat de gènere? ● Que és la desigualtat de gènere?
 3. 3. QUIN DIA ÉS EL DIA DE LA DONA? ● El dia de la dona és dia 8 de març. ● Però no només ha de ser dia vuit de març sinó cada dia.
 4. 4. INJUSTÍCIES CAP A LES DONES ● No les deixen conduir en alguns països. ● Cobren un 26% menys que els homes. ● No les deixaven entrar als bars. ● Les obligaven a dur un mocador pel cap perquè els homes no els veiessin els cabells. ● Les obligaven a casar-se als 10-12 anys amb l'home que triava la seva família. ● No podien anar vestides com volien, només dins la casa però si venia un convidat s'havien de vestir com cada dia.
 5. 5. DONES QUE HAN ACONSEGUIT CONDUIR ● Les dones d'Aràbia Saudí, després de 24 anys de lluitar per poder conduir, a la fi ho han aconseguit. ● Catalina García Gonzalez va ser la primera espanyola que va tenir el carnet de conduir
 6. 6. PERQUÈ LES DONES COBREN MENYS? ● Les dones cobren un 26% menys que els homes. Per què? Perquè són dones.
 7. 7. QUÈ ÉS LA IGUALTAT DE GÈNERE? ● La igualtat de gènere es quan un home i una dona tenen els mateixos drets.
 8. 8. QUÈ ÉS LA DESIGUALTAT DE GÈNERE? ● La desigualtat de gènere és quan les dones no tenen els mateixos drets que els homes. Per exemple: ● Cobren menys ● No poden conduir ● No poden anar vestides com volen.
 9. 9. FI Esperam que vas hagi agradat. Lucia i Ariadna
 10. 10. FI Esperam que vas hagi agradat. Lucia i Ariadna

×