Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

Presentació la prehistória

871 visualizaciones

Publicado el

Treball realitzat per uns alumnes de 5è de primària del CEIP Mestre Guillemet

Publicado en: Educación
 • Sé el primero en comentar

 • Sé el primero en recomendar esto

Presentació la prehistória

 1. 1. ELS PRIMERS POBLADORS A LES ILLES BALEARS
 2. 2. ÍNDEXÍNDEX En aquesta presentació veurem el següent: I. Els primers pobladors II. Boscos a la prehistòria III. Talaiots IV. Taules V. Navetes VI. Megàlits
 3. 3. I. ELS PRIMERS POBLADORSI. ELS PRIMERS POBLADORS Les nostres terres varen ser habitades, segurement de manera puntual a partir del V mil·leni a.C, per diversos grups humans nòmesdes que vivien en coves i abrics.
 4. 4. II. BOSCOS DE LA PREHISTORIAII. BOSCOS DE LA PREHISTORIA A Mallorca abundava la massa de bosc espesa, amb un predomini de l'alzina i la presència de caducifolis com l'avellaner o el roure.
 5. 5. III. TALAIOTSIII. TALAIOTS Els talaiots són construccions de pedra de grans dimensions en forma de torre. Els més desenvolupats presenten habitacles al voltant d'una columna central de pedra.
 6. 6. IV. TAULESIV. TAULES La taula és una construcció exclusiva de Menorca, més elegant i evolucionada que la resta de monuments prehistòrics descoberts.
 7. 7. V. NAVETESV. NAVETES Una naveta és un tipus de monument funerari exclusiu de l’illa de Menorca.
 8. 8. VI. MEGALITSVI. MEGALITS Els monuments megalítics són un dels testimonis prehistòrics que més curiositat han suscitat al llarg de la història.
 9. 9. Treball realitzat per: Aina Cerdà, Sílvia Cáceres i Maria Magdalena Crespí
 10. 10. Treball realitzat per: Aina Cerdà, Sílvia Cáceres i Maria Magdalena Crespí

×