Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

Recta numèrica

2.817 visualizaciones

Publicado el

PROBLEMES PER PRACTICAR COMPETÈNCIES BÀSIQUES A SISÈ.

Publicado en: Educación
  • Inicia sesión para ver los comentarios

Recta numèrica

  1. 1. PROBLEMES PER PRACTICAR COMPETÈNCIES BÀSIQUES DE SISÈ (RECTA NUMÈRICA)
  2. 2. Hi ha una cursa ciclista de 12 km de distància. a. La velocitats dels ciclistes A, B i C és la següent: Ciclista A 8 km/h Ciclista B 10 km/h Ciclista C 12 km/h a.1. Dibuixa una fletxa que surti de cada un dels ciclistes i que vagi fins al punt de la recta on es trobaran als 45 minuts de l’inici de la cursa. b. A quina velocitat hauria d’anar un ciclista per acabar la cursa en 45 minuts? c. Si un ciclista ha fet 1/3 de la cursa, quants quilòmetres li falten per arribar a la META?
  3. 3. Una ruta de muntanya va entre dos pobles, A i B, i té un recorregut de 15 km. a. En el recorregut hi ha un restaurant, una font i una botiga de productes artesanals. Dibuixa una fletxa des de cada lloc fins al punt de la recta on es troba. TENDA ARTESANAL FONT RESTAURANT Sortint del poble A es troba quan s’han recorregut 2/5 parts de la ruta. Es troba al punt mig entre els dos pobles. Sortint del poble A es troba quan falta 1/3 de camí per arribar al poble B. b. Si comencéssim la ruta des del poble B, què ens trobaríem primer? (encercla la resposta correcta) Tenda artesanal Font Restaurant c. Uns excursionistes surten del poble A a les 10.00 i arriben al poble B a les 12.30. Tenint en compte que han parat ½ hora per esmorzar, a quina velocitat han caminat?
  4. 4. Entrem a l’escola a les 9 h i sortim a les 13 h. La regla graduada marca el temps transcorregut des de que entrem fins que sortim. a. Dibuixa una fletxa que vagi del requadre que indica la hora fins al punt de la recta que li correspon: 9:30 10:45 11:30 12:15 13:00 b. La Marina té hora al metge a les 12:23 i la seva mare l’ha de venir a buscar ¼ d’hora abans. A quina hora la vindrà a buscar? c. Si la Marina es rebuda pel metge a les 12:37 i la visita ha durat 28 minuts, a quina hora ha sortit de la consulta? d. Quant temps ha estat la Marina des de que ha sortit de l’escola fins que ha sortit de la consulta del metge? (encercla la resposta correcta) Més d’1 hora Menys d’1 hora

×