Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.
MIAMI HOTELS - OCEAN DRIVE HOTEL


South Beach, en som ingen.


Vanligtvis runt om i världen, är South Beach kallas den am...
Próxima SlideShare
Cargando en…5
×

South Beach One Like No One Swedish Preview

654 visualizaciones

Publicado el

South Beach, en som ingen.
Vanligtvis runt om i världen, är South Beach kallas den amerikanska Riviera och från hemvist och älskare med en berömd smeknamn SoBe.

Publicado en: Viajes
  • Sé el primero en comentar

  • Sé el primero en recomendar esto

South Beach One Like No One Swedish Preview

  1. 1. MIAMI HOTELS - OCEAN DRIVE HOTEL South Beach, en som ingen. Vanligtvis runt om i världen, är South Beach kallas den amerikanska Riviera och från hemvist och älskare med en berömd smeknamn SoBe. Det har länge varit en viktig punkt för kändisar, en cutting-edge folk och fun-lovers från någon del av världen som lever på sin kosmopolitisk atmosfär, mycket sofistikerade restauranger och kända nattklubbar och för de fantastiska stränderna och flickor. Det är inte för mycket svårt att se runt South Beach: Cindy Crawford, The Pussycat Dools, Madonna, Paris Hilton, Ivana Trump, Gloria Estefan och hans make, J. Lo (Jennifer Lopez) i irrestibile Cameron Diaz, kapten för Milano världsmästare fotbollsklubb, Paolo Maldini, David Beckham och hans fru www.mysobe.com 918 Ocean Drive 33139 Miami Beach, MIA Florida © 2000 - 2010 - LUXURY HOTEL MIAMI

×