Publicidad
Publicidad

Más contenido relacionado

Publicidad
Publicidad

DXN - ahol kifizetödő egészségesnek lenni!

 1. DXN EGÉSZSÉG - JÓLÉT - KÖZÖSSÉG Nagy Gábor ESSD
 2. IDŐBEN SZÓLUNK! Se a betegségek, se az anyagi összeomlás nem váratlanul tör az ember életére! És ami a legfontosabb, mindkettő megelőzhető lenne, időben meghozott, felelős döntésekkel és néhány változtatással életmódunkon és pénzügyi gondolkodásmódunkon! Kívánom, hogy ez a prezentáció még időben érkezzen, és a DXN-hez csatlakozás legyen az első döntése, és ne az utolsó esélye! Mert megelőzni mindig könnyebb a bajt, mint amikor már gyors segítség kell! Amikor már megjön a rossz diagnózis, vagy a felmondás a stabilnak hitt munkahelytől, már csak a „tűzoltás” és kapkodás jöhet! NE VÁRJA EZT MEG! Cselekedjen most a DXN segítségével! Mindezt kockázatok és mellékhatások nélkül!
 3. Kezdetben a legtöbb gyerek még hisz benne, hogy egyszer gazdag lesz, és : Lesz egy szép háza, kerttel és medencével Lesz sok szuper autója, sőt saját hajója, repülője Körbeutazza a világot, és mindenhova eljut a családjával! És annyi pénze lesz, hogy bármikor, bármit megvehet!
 4. Aztán felnőnek és elkezdenek számolni, akkor szembesülnek a valósággal! Ahhoz, hogy mindezt elérjék több száz évig kellene dolgozniuk, azért a fizetésért, amiért éppen egy munkahelyen alkalmazottként eladják az idejüket, hogy mások céljaiért dolgozzanak, ráadásul soha se érezhetik magukat biztonságban! A vállalkozók is egyre inkább saját cégük rabszolgáivá válnak, de ha több bőrt is próbálnak magukról lehúzni, akkor is egyre nehezebb talpon maradni. S ha meg is van az álom autó és ház, lízingből és hitelekből a kártyavár bármikor összedőlhet! Ez se a gazdagság!Ez se a gazdagság!
 5. Az emberek gazdaság iránti vágyára utazva sok, főleg internetes ajánlat érkezik általában spam formájában szinte mindenki email fiókjába! Keresd magad degeszre! Legyél te is milliomos! Legyél most az elsők között! Ingyenes csatlakozás, csak 2 embert hozz stb... Az évszázad üzlete, milliomos az első hónapban! Vagy a szinte napi 1% kamatokat igérő szuperbefektetések! Úgy tűntetik fel, mintha a pénz valóban az égből hullana, csak ki kell érte tárni a kezünk! De a Titok, a Vonzás törvénye sem azt mondja, hogy bármit kívánhatsz, és meg lesz, csak gondold el és vizualizáld a sok pénzt! Tévedés! Azt vonzza be aki , nem azt amit akar! Ezért először az elmében kell megváltozni, és olyan emberré válni aki érett a gazdagságra!
 6. Hogyan próbálnak az emberek több pénzhez jutni?! - Még többet dolgozikMég többet dolgozik, de alkalmazottként ez sem mindig kifizetődő! Másod-, harmadállást vállal, egyre többet van távol a családjától! - Még többet tanul,Még többet tanul, de ezt kevés helyen honorálják megfelelően! - Még több hitelt vesz felhitelt vesz fel! - Lottózik,Lottózik, a szerencsében bízik! - Befektetéseket keres, bankban tartjabankban tartja pénzét, tőzsdézik! - Mindenféle lehetőségbe beleugrik,Mindenféle lehetőségbe beleugrik, ami könnyen megszerezhető, gyors meggazdagodást ígér!
 7. Persze a legegyszerűbb út az lenne, ha keresne egy jó kis vezérigazgatói állást, egy bank vagy egy nagy vállalat élén, ahol megkeresheti a havi 6-7 számjegyű jövedelmet! Természetesen, ehhez magasan kvalifikált képességek, felsőfokú nyelvvizsgák, egyetemi diplomák kellenek, és persze az sem árt, ha jó kapcsolatai vannak, esetleg olyan plusz tulajdonságai , amik segítenek az előrehaladásban  DE MI VAN, HA ÖN NEM ILYEN SZERENCSÉS ÉS SEM A NEME, CSALÁDI ÁLLAPOTA, KORA VAGY VÉGZETTSÉGE NEM ELŐNYÖS AZ ILYEN FIZETÉSŰ POSZTOK BETÖLTÉSÉRE? Ezek szerint az Ön képességeivel és adottságaival esélye sincs ilyen mértékű havi jövedelemre? A GAZDAGSÁG CSAK EGYESEK KIVÁLTSÁGA? NEM ÉRHETŐ EL MINDENKINEK?
 8. Vállalkozzon?! • Tény, alkalmazottként nem igazán szoktak meggazdagodni emberek! • A nagy vagyonokat általában nagy ötletek előzik meg! Nagy ötletek, amikhez nagy reményt fűztek, amiben végig kitartottak, és kudarcokon, elutasításokon keresztül, de mégis megvalósítottak! / Ford,Edison, Bill Gates, KFC.../ • Az önerőből milliomossá vált emberek többsége a semmiből kezdte, és sokszor széllel szemben, kritikák és bírálatok kereszttűzében hozta létre a ma szinte mindenki által elismert alkotását, találmányát, fejlesztését, üzleti vállalkozását! • De Ön milyen vállalkozásból tudna meggazdagodni?
 9. Mi kell egy sikeres vállalkozáshoz? • Egy életképes, piacképes ötletéletképes, piacképes ötlet – termék, szolgáltatás - amire van kereslet, és ami valós szükségleteket tölt be! Minél újszerűbb, minél nagyobb célközönséget érint, annál jobb! • Egy nagy álom, vízió, amit el szeretnénekEgy nagy álom, vízió, amit el szeretnének érni veleérni vele, ehhez szükséges tervezés, előrelátás és kitartás annak eléréséhez! • Megfelelő vezetők, alkalmazottak! • Sok pénzSok pénz a tervek megvalósításához! Befektetés, felkészülve az esetenkénti kudarcok költségeire, a veszteségre is! / Hagyományos esetben – tulajdonszerzés vagy bérleti díj, rezsi, alkalmazottak, anyagköltség, és magas reklám és marketing költség!
 10. Ezek hiányában azonban ma a hagyományos vállalkozások 80%-a tönkre megy, miután veszteségeit már nem tudja újabb hitelekkel kitoldozni!
 11. Valóban ezt akartam mikor vállalkozóvá lettem? Jobb a magam alkalmazottjának lenni? Vagy a vállalkozás rabszolgájává váltam? Mókuskerék, stressz, kimerültség jellemez? Ilyen körülmények közt mennyi az esélyem, hogy megérem azt az időt amikor esetleg végre élvezhetném is munkám gyümölcsét? Nagyon sok vállalkozó ezért ma felteszi magának a kérdést:
 12. • Akkor milyen feltételek mellett merne nyitni egy vállalkozást? • Amikor tanulmányoz egy adódó lehetőséget, Ön mi alapján dönti el, hogy megfelelne-e az az Ön céljainak, elvárásainak? Milyennek kellene lennie egy az Ön számára ideális lehetőségnek? • - Legyen otthonról, kényelmesen végezhető? - Korrekt, megbízható háttérrel rendelkezzen? - Szeretne biztos lenni abban, hogy Önnek is működni fog? - Olyannak kell lennie, amelyet előképzettség nélkül is könnyen meg tud tanulni? - Mellékállásban, saját időbeosztásban végezhető lehetőségre lenne szüksége? - Inkább valami kockázatmentes lehetőséget választana? - Olyan munkát szeretne aminél a munkahelyével ellentétben, több munkával több pénzt is kereshet? - Vagy szeretne a maga főnöke lenni, sőt a munkatársait is maga választaná ki? - Nem akar tőkét, komoly induló összeget befektetni? - Nem akar termékekkel, postázással és garanciák vállalásával bajlódni? - Örülne annak, ha egy lehetőség magas image-el rendelkezik, jól felvállalható témájú? - Nem akar vagy nem tud eladni semmit? - Jó lenne, ha a munka javarészét automatizálni tudná? - Szeretné, ha mások támogatnák az előrejutásban, komolyabb sikerek elérésében? - Előnyt jelentene az, ha egy globális lehetőség, az egész világra kiterjedő piacot hoz Önnek?
 13. „Inkább részesülök 100 ember munkájának 1%-ából, mint 1 ember munkájának 100%-ából” Paul Getty - Az ismert lehetőségek közül az MLM a leggyorsabb, legolcsóbb és a legkevesebb kockázattal járó vállalkozási lehetőség, mely bárki számára elérhető! - Minimális befektetés – maximális pénzkitermelés! - Nincs bérleti jog, havi díj, üzlethelység, reklám, alkalmazott, leltár, saját infrastruktúra – ELADÁS! - Bárki belekezdhet, és menetközben beletanulhat, de már tanulás alatt is pénzt kereshet! A legtöbb jó cégnél nincsenek kötelező elvárások, teljesítménykényszerek, mindenki maga dönti el hobbiként, amatőrként vagy profiként akarja csinálni, felépíteni! - A munka a marketing, vagyis a cég által biztosított termék és üzleti lehetőség népszerűsítése, ahol a cég végtelen mélységig jutalmazza az általunk akár áttételesen is létrejött forgalmat! - Nincs eladás, saját raktárkészlet, saját csomagolás, kiszállítás, nincs alkalmazott stb.! Mindent a cég végez és biztosít. A mi dolgunk az embereket a céghez vezetni , és tanítani, hogy adják ezt ők is tovább! - Passzív jövedelem – jogdíj típusú jövedelem, ami örökölhető! Miért a Network marketing?Miért a Network marketing?
 14. Hagyományos vállalkozás MLM vállalkozás előnyei: - Magas kezdő tőke szükséges / 3-5 millió / - Minimális kezdőtőke / ~ 25e – 100eFt / - Lassú a megtérülés sokszor több év! - Megtérülés az első hónapokban! - Eladnia kell a termékeket! - Nem elad csak reklámoz, kiközvetít! - Általában beruházást, telephelyet igényel! - Nincs kötelező állandó jelenlét! - Nagy a kockázat, sokat veszíthet! - Nincs kockázat . - Nincs növekedési lehetőség - Korlátlan növekedés lehetősége Csak a saját munkája után kap pénzt, - Az egész hálózat eredményéből oda van kötve a vállalkozásához ! részesedik több mélységben! - Egyszer elvégzett munkáért egy életen át jutalék – örökölhető! - A munka mennyisége nem növelhető! - Egyre kevesebb munkával egyre több pénz – passzív jövedelem! - Csak a magad erejére támaszkodhatsz! - Mindenki érdeke az Ön sikere! - Magának kell mindent kitalálni! - Szisztémát, működő rendszert kap! - Korlátozott nyitvatartás, korlátozott vevőkör! - 24 órás nyitvatartás, piac = az egész világ - Ha nyugdíjba megy megszűnik a jövedelem, - Ha nyugdíjba megy ugyanúgy működik hacsak nincs gyerek aki átveszi! tovább, örökölhető passzív jövedelem! Mi a különbség?
 15. Ez tényleg működik?
 16. MLM vagy piramis játék? 1. Magas összegű csatlakozási díj.1. Magas összegű csatlakozási díj. Általában nem vagy egyértelműen nem akkora ellenértéket kap a jelölt, mint a belépési díj, pl. klubtagság, információs csomag. Nincs „használható” termék. Lényegében nem történik valós gazdasági tevékenység. A hálózat célja nem a termék értékesítése és forgalom létrehozása (ha mégis, akkor az a látszat fenntartását szolgálja). Éppen ezért: A hangsúly az új emberek beléptetésén van. Az új belépőkA hangsúly az új emberek beléptetésén van. Az új belépők belépési díja „tartja el” a hálózatot.belépési díja „tartja el” a hálózatot. 2. Legális termékforgalmazás történik, de a termék ára irreálisan magas,de a termék ára irreálisan magas, hogy minél nagyobb visszaosztást kapjanak a hálózatépítők! Ezért fontos kérdés, hogy ha boltban árulnák, ennyiért akkor is megvennék-e, vagy csak azért veszik meg az emberek mert kötelező, ez a jutalékfelvétel feltétele! Valós szükségletet elégít ki, vagy a „termék nem fontos, itt mindenki a pénzkereset miatt csatlakozik” elv a mérvadó!! A kérdés elég könnyen megválaszolható, a pilótajáték jellemzőinek megvizsgálásával!
 17. A következA következő pár diában megnézzükpár diában megnézzük mi alapján érdemes MLM cégetmi alapján érdemes MLM céget választani és miért ajánljuk mi aválasztani és miért ajánljuk mi a DXNDXN-t?-t?
 18. 1. A TREND • Nézzük először is mi az, amit a marketingesek szerint mindig el lehet adni! Ez 4 dolog: A cigaretta, az alkohol, a gyógyszer, és a KÁVÉ!KÁVÉ! Ez nem trend, ez állandó kereslet! A trendtrend az, amikor valamilyen termék felé való érdeklődés évente növekszik! A XXI.században ilyen trendek:A XXI.században ilyen trendek: - A WellnessWellness forradalom: anti-aging szépségipar, fogyókúra, civilizációs betegségek megelőzése, étrendkiegészítés! - Internetes kereskedelem!Internetes kereskedelem! - Otthoni munkaOtthoni munka terjedése, népszerűsége! / Online MLM /
 19. A KÁVÉ • A világon a víz után a legnagyobb mennyiségben fogyasztott ital! • Az olaj után a legnagyobb mennyiségben eladott termék! • Az emberek 80%-a kávézik, sőt kávé függő! • A többieknél is általában ott a kávé, a kakaó, a tea, mert a vendégségek, tárgyalások állandó része a kávé! • Viszont egyre több ember számára fontos az egészség, és ezért sokaknak le kellene mondaniuk a kávéról a reflux, a magas vérnyomás vagy a csersav és a koffein negatív hatásai miatt!
 20. 2. A cég • 19931993- ban alapította dr. Lim Siow Jin Malajziában • A DXN Malajzia legnagyobb MLM exportőre Emellett azonban több sikeres befektetése is van, az építő- és vegyiparban, illetve a turizmus területén, így több lábon álló stabil vállalat, ami fent van afent van a tőzsdéntőzsdén, 2011-ben 300%-al nőtt a tőzsdei értéke! • A világon a 28. legnagyobb MLM cég28. legnagyobb MLM cég,, de az Ázsia régióban több helyen a DXN az első! Jelenleg több, mint 5 millió tag, ebből min. 20000 orvos! • Egy világ – egy piac elv – vagyis nemzetközilegnemzetközileg építhető üzletépíthető üzlet, a világon már több mint 45 országban van helyi iroda – Mo-on is – de kiszolgálás az összes országba megoldott! • Minden egy kézben elv – a termeléstől a kiszállításig minden egy kézbenminden egy kézben, csak a cég irányítása alatt! Ez biztosítja a legkedvezőbb árat, és az ellenőrzött garantált minőséget! • Garantált jutalékkifizetés, termékellátás és oktatás! 1995 kivált a Gano Excel abból 2005 ben kivált a OG amiből 2010 ben a Sereni Gy De a legnagyobb legrégibb és legstabilabb ganodermás cég maradt a DXN!
 21. Az egész világon elfogadott bio minősítés, díjak, elismerések!
 22. Siker, karrier, gazdagság, megváltozott életek!
 23. 3. A TERMÉK Minden napi fogyasztási cikkekbe keverve, gyógygomba és gyógynövénykivonatok! Több mint 50 termék! Kávé, kakaó, tea, wellness italok, cukorka, müzli...Kávé, kakaó, tea, wellness italok, cukorka, müzli... Higiéniai és bőrápolási termékekbe is keverve! Kapszulák és tabletták magas hatóanyagtartalommal, elérhető áron! Nem új kiadás a családnak, csupán márkaváltás az ivás, táplálékkiegészítés és higiénia területén!
 24. Egészséges ganodermakávék Ganoderma tartalom miatt: Több mint 200 hasznos anyag bevitele. Nem savasít. Nem veri fel a vérnyomást, a szívet. Javítja az oxigénfelvételt, így az alvást is!
 25. Kezelendő problémák! • Minőségi éhezés – vitamin és tápanyaghiány! • Önmérgezés – élelmiszeripar, gyógyszerek, sugárzások, környezetszennyezés , toxinok stb. • Elsavasodás – fordított táplálkozás! Sok savas! • Oxigénhiányos környezet • Stressz – lelki és táplálkozási stressz hatások!
 26. A TERMÉKEK • Vitamin, ásványi anyag, enzim, zsírsavak és hasznos tápanyagok bőségesen! • Méregtelenítenek, kivezetik a mérgeket! • Lúgosítanak – fogyás támogató diéta! • Új vér képzésében segítség, vér oxigénfelvevő és - szállító képességének növelése! • Stressz tűrő képesség növelése, alvás segítő, hangulatjavító hatás! Spirulina Ganoderma
 27. A DXN termékei nem gyógyszerek, nem gyógyhatású készítmények de a bennük található gyógy gombák és gyógynövények egészségre gyakorolt jó hatásáról több ezer orvosi kutatás, és terméktapasztalat tesz bizonyságot! Malajzia legoptimálisabb klímája – a DXN kiváló szakértelmével, és a szabadalmaztatott hatóanyag kivonási módszerekkel párosítva, a legjobb minőségű termékeket biztosítják a legjobb áron! Ganoderma Spirulina Cordyceps és Oroszlánsörénygomba Noni
 28. 4. A MARKETING TERV a passzív jövedelemhez • A DXN elsősorban fogyasztói hálózat, ahol a hangsúly a termékfogyasztáson van, és a termék nem csak egy álcája egy pilótajátéknak!! • Az árak fogyasztó barátok, és nem az a lényeg, hogy az üzletépítőknek minél nagyobb jutaléka legyen! Nem a gyors meggazdagodás a cél, hanem az, hogy ami felépül az legyen stabil! Az üzlet nem a félmilliós csomagokkal bemanipulált emberekre épül, akik, ha az üzlet nem megy, akkor abbahagyják a vásárlást is! • Viszont emiatt stabil, folyamatos a fogyasztás! • Az emberek nem azért veszik a termékeket mert ez üzleti érdekük, hanem azért mert szeretik, és élvezik azok kedvező hatását, sőt az ízét is! • Jutalékfizetés nem az új belépők után van, hanem kizárólag az elért forgalom után! • Nincsenek kötelező elvárások, teljesítési előírások, beépített kényszerek, mindenki a maga tempójában építheti az üzletet! Indulás lehet 1 termékkel is vagy 300 pontos kedvezményes üzleti csomaggal, semmi sem kötelező! • Nincs nullázódás, szintvesztés, amelyik hónapban elér egy szintet, már abban a hónapban aszerint számolják el! • Havi bónusz elszámolás, a jutalék levásárolható, számla ellenében kifizetésre kerül. • Nemzetközi versenykiírások, ingyenes utazások világszerte! • Több szintes jutalék kifizetések, egyéni csoportforgalom után, vezetői teljesítmény szintek mértékében, plusz juttatások eredmények után, részesedés a világ forgalomból
 29. Havonta egy ember 100 pontos csatlakoztatásával, és ennek másoltatásával hihetetlen eredmény!
 30. Mennyit lehet ezzel keresni? • Jogos a kérdés, de általánosítható válasz nincs! • Mondhatnánk azt, hogy annyit, amennyit nem szégyell, vagy amennyit el se tud képzelni, mert sokan valóban, számunkra is még mesés összegeket keresnek vele. Statisztikák szerint csak Amerikában a milliomosok több mint 30%-a hálózatépítésből szerezte vagyonát! A havi több milliós jutalék a DXN-ben sem ismeretlen fogalom. • Úgy gondolom, hogy a helyes válasz az az, hogy amennyit akar, amennyit el tud képzelni, amennyire képesnek tartja magát, és amennyi munkát fektet bele! Ahogy szokták mondani, aki hobbi mennyiségű munkát fektet bele, aki csak próbálkozik az, hobbi jutalékot is kap, aki viszont vállalkozóként gondolkodik, ha kell időt, pénzt, energiát fektet bele, és nem hagyja abba az első elutasítás után, az milliomossá válhat pár év alatt, s fiatalon mehet nyugdíjba úgy, hogy a jogdíjas jövedelme, a passzív jövedelem forrása munka nélküli, de mégis gazdag időskort fog biztosítani számára! • Ez a jövedelem tervezhető! Ön megmondja mennyi havi jövedelemmel lenne elégedett, mennyi idő alatt akar oda eljutni és mi megmutatjuk ehhez mit és mennyi ideig kell tenni, hogy elérje! • MI NEM IGÉRÜNK MUNKA NÉLKÜLI, KÖNNYŰ ÉS GYORSMI NEM IGÉRÜNK MUNKA NÉLKÜLI, KÖNNYŰ ÉS GYORS MEGGAZDAGODÁST, DE OLYAN ESZKÖZÖKET ÉS OKTATÁST ADUNKMEGGAZDAGODÁST, DE OLYAN ESZKÖZÖKET ÉS OKTATÁST ADUNK ZÖMÉBEN INGYEN A KEZÉBE, HOGY VÉTEK LENNE KIHAGYNI, ÉS NEMZÖMÉBEN INGYEN A KEZÉBE, HOGY VÉTEK LENNE KIHAGYNI, ÉS NEM KIPRÓBÁLNI A LEHETŐSÉGET, HOGY A DXN EURÓPAIKIPRÓBÁLNI A LEHETŐSÉGET, HOGY A DXN EURÓPAI
 31. Manipuláció törölve! • Köztudott, hogy a legtöbb ember befolyásolható, a veszteségtől való félelemre vagy a nyereség iránti vágyra appelálva! • Ezért szokták más MLM hálózatok vezetői itt a végén ezt a lezárási technikát alkalmazni: • Vigyázz mert ha nem most lépsz be azonnal, akkor óriási veszteség érhet, hisz a bináris hálózatban mindenki aki ezután lép be alád kerülne, és minél később lépsz be, annál rizikósabb, hogy egy nagy ász, nem alád hanem föléd fog kerülni. Ilyenkor magyarázzák el, hogy miért érdemes több pozíciót is megvenni és miért a legdrágább csomag éri meg! S az ember ha nem figyel és nem józan, könnyen a hitelkártyája bánja a csatlakozást! • Nos a DXN felnőtt emberként kezel mindenkit és senkit se kíván rászedni, vagy rávenni olyanra amit nem szeretne, s mire hazamegy már meg is bánja! • Persze igaz, hogy ha később lép be akkor eleshet bizonyos előnyöktől, lesznek barátai ismerősei sőt rokonai is akik közben mástól hallanak róla és máshoz lépnek be, de jobb ha nem kényszer alatt lép be, hanem akkor amikor már kiforrt a döntés és biztos benne, hogy megakarja és megtudja ezt az üzletet csinálni!
 32. CSATLAKOZZON ÖN IS! Legolcsóbb KÖTELEZŐ MINIMUM 5000Ft + 1 termék Fogkrémmel= 6810Ft Kis üzleti csomag Termék 26100Ft-ért 5000Ft elengedve!! Vállalkozói csomag 15% plusz árkedvezmény után Termék 67900Ft-ért! 5000Ft elengedve! Törzsvásárlóknak és szerencsét próbáloknak! Komoly tervekkel rendelkező kezdőknek! Minimális terméktapasztalat. Vállalkozói gyors start csomag! Elégséges terméktapasztalat, kezdő minta és bemutató ill. „árukészlet”! A legjobb döntés!
 33. Nézzük mit is kap az 5000Ft – ért? 1. Bemutató mappát, ami tartalmazza a színes termékkatalógust pontos termékleírásokkal, Start DVD-ét hasznos videó- és hanganyagokkal, Start füzetet, az üzletépítés megkezdéséhez szükséges legfontosabb tudnivalókkal. Magyar szakemberek által írt ganoderma füzetet, és a DXN marketingtervét, és forgalmazói szabályzatot. 2. Web iroda – ingyenes intranet használat ! Szervező beállítható emlékeztetővel! - Ingyenes hírlevélküldő rendszer, autoresponder! - Ingyenes videó mail küldő rendszer után követéssel! /Ki hányszor és mikor nézte meg!/ - Kép és videó tárhely! - Ingyenes professzionális honlap – web áruházzal, hírlevélküldő rendszerrel feliratkozóknak 3 saját szerkeszthető felülettel, amely életszerűvé „sajáttá” varázsolja a céges honlapot: Én történetem, Blog, Kapcsolati lap - Letölthető ingyenes képzések és áron alul megvásárolható fizetős képzések! - Webkonferencián való részvétel lehetősége és annak használata toborzásra! - Rubin szinttől saját webkonferenciaterem saját konferenciákra! Ezek értéke, ha saját maga akarná beszerezni, más cégtől , szolgáltatótól minimum: 120 ezer forint! Így a csatlakozáskor a termékek mellett ilyen értékű ajándékot is kap a cégtől, hogy sikeres legyen az indulása! Ez csak a magyarországi vezetés érdeme, a világon sehol máshol nem kapnak ilyen támogatást a DXN üzletépítők!
 34. Nem árulunk zsákbamacskát! Tudjuk, hogy az emberek min 90%-a nem akar MLM-el foglalkozni mert: 1. Nem hiszi el, hogy ez működik! – Ez piramisjáték, pilótajáték? NEM 2. Nem érti, hogy hogyan működik! – be kell szervezni embereket, el kell adni termékeket, mindenki felé nyomulnom kell, spamokat kell kiküldenem? NEM 3. Fél belekezdeni – mit fognak szólni, mi lesz ha, ez nem nekem való ..... 4. Lusta és nem akar változtatni az életén, inkább lemond mindenről! Sőt azt is elárulom, hogy az MLM-el foglalkozók, 90%-a nem keres jelentős pénzt vele, de nem azért mert nem lehet, hanem mert nincs elég motivációja, hogy kilépjen a kényelmi zónájából, és megtanulja, hogyan is kell ezt jól csinálni! A TÖBB MILLIÓ KIFIZETETT HAVI JUTALÉK VISZONT AZT MUTATJA, HOGY AKIK CSINÁLJÁK, AZOK VALÓBAN, MINDEN HÓNAP 20-ÁN SZÁMLÁJUKON TALÁLJÁK A PÉNZT AMIT HÁLÓZATUK FOGYASZTÁSA ALAPJÁN FIZET A CÉG MINDENKINEK! A KÉRDÉS MOST AZ, HOGY ÖN MELYIK TÁBORBA AKAR TARTOZNI?!
 35. 5. Ingyenes oktatási rendszer Itt mindenki érdeke, hogy sikeres legyen, ezért a DXN a képzéseit általában ingyenesen elérhetővé teszi a webirodában, így a tagok akkor hallgatják meg amikor ráérnek. Persze vannak rendezvények, meghívott előadókkal, ilyenkor az önköltséget mindenki fizeti, de alapjában a DXN az ingyenes képzés híve! Ha csatlakozik, mindent meg fog kapni – akár eszközöket, akár képzést, hogy megtanulja a hálózatépítést és az offline illetve online marketinget!
Publicidad