Publicidad
Publicidad

Más contenido relacionado

Publicidad

Gazdagodj Okosan Program prezentáció 2013 szeptember

 1. Az emberek többsége 40 évig feláldozza az egészségét, hogy pénze legyen, majd 40 év után kénytelen feláldozni a pénzét , hogy egészsége legyen! Aki sajnálja a pénzt az egészsége megőrzésére, az nem számol a betegségek költségeivel! Felmérések és statisztikák alapján kijelenthető megállapítás, hogy egy bizonyos összeget minden ember elkölt élete során az egészségére, ezt senki sem spórolhatja meg! De azt, hogy mire azt igen! Csak a betegséget lehet elkapni másoktól, az egészséget nem! Az egészséget választani kell!
 2. Miért pont GOP? • Nem kivenni akarjuk a pénzt a zsebéből, hanem tényleg azt akarjuk, hogy gazdagodjon! • Okosan! - Ne keményen hanem okosan dolgozzon! - Ne csak megkeresse a pénzt, hanem legyen egészsége és hosszú élete, hogy el is tudja költeni, és élvezze az életet! • Program! Ez hosszú távra szól, nem egy „Legyél gyorsan milliomos” tanfolyam! Változtasson!
 3. Kiknek szól a GOP? Gazdagoknak, hogy még gazdagabbak legyenek, és ne haljanak meg hamarabb, minthogy élvezhetnék is a gazdagságot! Szegényeknek, hogy ki tudjanak törni és ők is gazdagokká válhassanak! Alkalmazottaknak, hogy ki rúghassák a főnöküket, és a maguk főnökei lehessenek! Vállalkozóknak, ha belefáradtak, hogy saját cégük rabszolgájává váltak, és a költségek növekedése mellett, a bevételeik egyre csökkenek! Fiataloknak, hogy sose kelljen félniük lesz-e nyugdíjuk? Nyugdíjasoknak, hogy kiegészíthessék azt a keveset ami van, vagy örökséget adhassanak unokáiknak…. Mindenkinek akinek egyszerűen több pénzre van szüksége!
 4. Lesz egy szép háza, kerttel és medencével Lesz sok szuper autója, sőt saját hajója, repülője Körbeutazza a világot, és mindenhova eljut a családjával! És annyi pénze lesz, hogy bármikor, bármit megvehet Kezdetben a legtöbb gyerek még hisz benne, hogy egyszer gazdag lesz, és :
 5. Aztán felnőnek és elkezdenek számolni, és akkor szembesülnek a valósággal!
 6. 3 fajta ember alakul ki! 80% Túlélésre játszik Spórolás, hónapról hónapra, sárga csekk, Adósság csapda, ingyenes, ez nagyon drága, már megint hétfő van…a jellemző szavaik. 15% él a lehetőségekkel. Polgári jólét. 5% Élvezi az életet, irányítja a pénz áramlását!
 7. Hogyan próbálnak az emberek több pénzhez jutni?!• A 80% A 15%Többet dolgozik, tanul! Szerencsejáték, pilótajátékok… Bankban kamatra vár, esetleg tőzsde, hagyományos vállalkozás.
 8. Ezek szerint az Ön képességeivel és adottságaival esélye sincs ilyen mértékű havi jövedelemre? A gazdagság csak egyesek, az 5% kiváltsága lenne?
 9. Nincs ideje – nincs pénze: Zömében az alkalmazottak ők! 4 ember csoport alakul ki: Ők akik eladják a munkaidejüket pénzért!
 10. Nincs pénze – de van sok ideje Zömében a nyugdíjasok, a munkanélküliek ők! Ők akik nem készültek fel időben, és csak az állami ellátásban bíztak! Vagy munkanélküliek, akik csak segélyekben gondolkodnak!
 11. Van pénze – de nincs ideje! Zömében a vállalkozók ők! Ők saját maguk alkalmazottjai lettek, a megélhetésért erejük felett kell dolgozni, bár a jutalom és a pénz is több – nem mindig - !
 12. Mi jellemző egy vállalkozásra? 1. Egyszer elvégzett munkáért egyszeri fizetés jár! 2. Oda van kötve vállalkozásához! Aktív jövedelem. 3. Nincs növekedési lehetőség! 4. Állandóan fejleszteni kell, mert lemarad a versenyben! 5. Bonyolult könyvelés, elszámolások!
 13. Rendszereket, hálózatokat építenek, a pénzt dolgoztatják!
 14. A pénz keresés – angolban pénzcsinálás - 4 módja Robert T. Kiyosaki : A CASHFLOW-négyszög megmutatja, miért van, hogy egyesek kevesebbet dolgoznak, mint mások, mégis többet keresnek, kevesebb adót fizetnek és nagyobb anyagi biztonságban élnek.
 15. A cél tehát a C faktoron át eljutni a befektetők közé, ahol már a pénz dolgozik helyettünk! DE MI KELL AHHOZ, HOGY ELINDÍTSUNK EGY SIKERES VÁLLALKOZÁST?! Egy nagyszerű egyedi ötlet! Sok pénz és idő! Türelem, kitartás!
 16. Ezek hiányában, azonban ma, a hagyományos vállalkozások 80%-a tönkre megy, miután veszteségeit már nem tudja hitelekkel kitoldozni!
 17. Nagyon sok vállalkozó, ezért ma felteszi magának a kérdést! Valóban ezt akartam mikor vállalkozóvá lettem?
 18. Akkor mit tehet, ha nincs se: Pénze Végzettsége Egyedi ötlete Tapasztalata Eszközei
 19. Miért ajánlják a Network marketinget a legjobb vállalkozási formaként? - Mert bárki belekezdhet! - Nem igényel képzettséget, végzettséget, nincs korhatár! - Nem igényel nagy befektetést! - Nincsenek kereseti korlátok! - Nemzetközileg építhető! - Az MLM képzések haszna, az élet más területeire is kihat! - Örökölhető, passzív jövedelmet ad!
 20. Miért a Network marketing? „Inkább részesülök 100 ember munkájának 1%-ából, mint 1 ember munkájának 100%-ából” Paul Getty
 21. Mi különbség?
 22. Ez tényleg működik?
 23. MLM vagy piramis játék?
 24. A következő pár diában megnézzük mi alapján érdemes MLM céget választani és miért ajánljuk mi a DXN-t?
 25. 1. A TREND 1. Kávé 2. Wellness, anti-aging, diéta, táplálékkiegészítés 3. Internetes munka 4. Online kereskedelem
 26. A KÁVÉ
 27. 2. A cég
 28. Az egész világon elfogadott bio minősítés, díjak, elismerések!
 29. Siker, karrier, elismerés, gazdagság, utazások, megváltozott életek!
 30. Kiváló szakmai háttér – több mint 20 ezer orvos Dato'dr. Lim Siow Dr. Usha Rathnam Dr S.Ranjan Jane Yau
 31. Nem új kiadás a családnak, csupán márkaváltás az ivás, táplálék kiegészítés és higiénia területén! 3. A TERMÉK
 32. Egészséges ganodermakávék Ganoderma tartalom miatt: Több mint 200 hasznos anyag bevitele. Nem savasít. Nem veri fel a vérnyomást, a szívet. Javítja az oxigénfelvételt, így az alvást is! 100% arabica kávé, növényi pálmavaj tejpor, nem ipari hanem nádcukor és szerves ganoderma tartalom.
 33. Kezelendő problémák! Minőségi éhezés Mérgek az ipari táplálkozásban! Mozgáshiány! Savas táplálkozás! Alváshiány! Stressz!
 34. - Hasznos tápanyagok bőségesen! - Méregtelenítenek, kivezetik a mérgeket! - Lúgosítanak – fogyás támogató diéta! - Erek letisztítása, koleszterin, vércukorszínt, vérnyomás csökkentő hatás! - Új vér képzésében segítség! Vér oxigénfelvevő és - szállító képességének növelése! - Stressz tűrő képesség növelése! - Alvás segítő, hangulatjavító hatás! EGÉSZSÉG A TERMÉKEK
 35. Ganoderma, Spirulina, Cordyceps, Noni, Oroszlánsörénygomba…
 36. Hogyan lehet ebből Önnek pénze? A. Kereskedelmi típusok: 1. Szint A Gyártó 2. Színt Importőr 3. Szint Nagykereskedelem 4. Szint Kiskereskedelem Bolti vagy ügynöki forma Mindegyik szinten rárakódik a saját egyszeri haszon B. Multi Level – több csatornás – Marketing 1. Szint Gyártó 2. Szint Hálózatépítők akik a céghez vezetik az embereket, megtanítják, hogy vásárolhatnak a cégtől, és hogy kereshetnek ezzel pénzt! Jutalék több mélységből, és minden vásárlásnál később is! Egy életen át haszon! A. Üzenet: Rakd rá a hasznod és áruld a termékeinket! B. Üzenet: Egy életen át jutalékot kapsz, azután akit csatlakoztatsz a céghez!
 37. Hogyan lehet ebből Önnek pénze? Kávézzon, ismerkedjen, beszélgessen….
 38. Légy az egészség és a jólét nagykövete! - Mutasd meg ötletesen, kreatívan, bármilyen eszközzel, online vagy offline az üzleti lehetőséget és a termékeket! - Legyél kulcsember – vagyis a cég hiteles „reklámarca” a saját környezetedben! Légy te a termékek referenciája! - Beszélj a megelőzés fontosságáról, a ganodermáról, a spirulináról stb! - Mutasd meg a hatástöbbszörözés erejét! - Tanulj és tanítsd az alsó vonalaidat!
 39. Hangsúly a termékfogyasztáson van! Az árak fogyasztó barátok! Viszont emiatt stabil, folyamatos a fogyasztás! Jutalékfizetés nem az új tagok után van, hanem kizárólag az elért forgalom után! Nincsenek havi elvárások, beépített kényszerek Nincs nullázódás, szintvesztés! Több szintes jutalék kifizetések! Havi bónusz elszámolás, a jutalék levásárolható, számla ellenében kifizetésre kerül. 4. A DXN MARKETING TERV Út a passzív jövedelemhez!
 40. Havonta egy ember 100 pontos csatlakoztatásával, és ennek másoltatásával hihetetlen eredmény! Hatástöbbszörözés!
 41. 5. Ingyenes oktatási rendszer
 42. Mennyit lehet ezzel keresni?
 43. Manipuláció törölve!
 44. Törzsvásárlóknak és szerencsét próbálóknak! Komoly tervekkel rendelkező kezdőknek! Minimális terméktapasztalat. Vállalkozói gyors start csomag! Elégséges terméktapasztalat, kezdő minta és bemutató ill. „árukészlet”! A legjobb döntés! Legolcsóbb ELVÁRT MINIMUM 5000Ft + 1 termék Fogkrémmel= 6810Ft Kis üzleti csomag Termék 25000Ft-ért 5000Ft elengedve!! Vállalkozói csomag 15% plusz árkedvezmény után termék 67900Ft-ért! 5000Ft elengedve! CSATLAKOZZON ÖN IS!
 45. 1. Nyomtatott és DVD anyagok : Termékek és az üzlet! 2. Web iroda - Program manager - beállítható emlékeztetéssel! - Ingyenes hírlevélküldés , autoresponder! - Ingyenes videó mail rendszer után követéssel Kép és videó tárhely! - Ingyenes professzionális honlap és videók 15 nyelven - Letölthető ingyenes képzések! - Webkonferenciákon való részvétel és annak használata toborzásra! Nézzük mit is kap az 5000Ft – ért?
 46. Mérlegeljen! vagy
 47. Milyen elkötelezettséggel, terhekkel jár ha csatlakozik? Mit veszíthet ha megteszi?
 48. „Ne azon gondolkodj, amid nincs, hanem azon hogy mit tudsz csinálni azzal amid van!” „Azokat az evezőket kell használni, amelyek kéznél vannak, és azzal a széllel kell vitorlázni, amelyet Isten ad. „ C. H. Spurgeon Ne várj, a legjobb alkalom soha nem fog elérkezni. Kezdj hozzá ott, ahol éppen most vagy, és használj bármilyen eszközt, ami csak a kezedbe kerül, hiszen a legjobb szerszámokat útközben úgyis meg fogod találni. Napoleon Hill
 49. Hívj! Hívj! Ne hívj!
Publicidad