Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

BrinG

  • Sé el primero en comentar

  • Sé el primero en recomendar esto

BrinG

  1. 1. BrinG poklon paket A M F O R A D O O B e o g r a d
  2. 2. .AMFORA DOO www.bring.rs 2 BrinG poklon paket je unikatan proizvod na našem tržištu, napravljen sa ciljem da učini lepšom i lakšom kupovinu poklona i obogati je novim idejama, u korist onih koji kupuju poklone. Praktično, veliki broj ponuda, širokog spektra interesovanja, daje, osobi kojoj se pokloni, mogućnost da sama bira ono što voli i što će iskoristiti kao svoj poklon. Pri tom, sama kutija je vrlo elegantna i lepa i ne mora se dodatno pakovati. BrinG je POTPUNO DRUGAČIJI poklon nastao u želji da ljude obogati kvalitetnim iskustvom umesto predmetom, i potrebe da one koje volimo i poštujemo obradujemo nečim nestandardnim u standardnim prilikama! BrinG je poklon koji sadrži mnogo zanimljivih ponuda u jednoj kutiji - od druženja sa umetnicima, spa i beauty tretmana, profesionalne fotografije, snukera, kajaka, ronjenja, avantura i drugih sportskih aktivnosti, do večere i plesa – jednom rečju mnogo različitih ugođaja koji bi se mogli pokloniti dragim osobama. Vodili smo računa o kvalitetu, trendovima i raznolikosti ponuđenih poklona, tako da će osoba koja dobije ovakav poklon imati širok izbor i puno mogućnosti da ga na najbolji način iskoristi. Sjajan poklon u svakoj prilici, bez obzira da li je u pitanju povod iz sfere ličnog ili poslovnog života!
  3. 3. .AMFORA DOO www.bring.rs 3 Aurora - ples za dvoje SADRŽAJ BrinG PAKETA •Kada otvorite BrinG kutiju, naći ćete mnogo različitih, neobičnih i kvalitetnih ponuda iste vrednosti, koje korisniku daju mogućnost da odabere jednu koja mu se dopada. •U kutiji se takođe nalazi i aktivacioni vaučer, koji služi da se iskoristi jedan poklon koji korisnik odabere. •Cena jednog BrinG Ice White poklon paketa je 4000,00 dinara, što znači da sve ponude koje se nalaze u njemu, odgovaraju toj vrednosti. CFJ modni nakit Kalemegdn tura WILD Serbia Life centar Super limo Farcom professional CMG Anti Aging centar Fotografija na platnu FIJI secrets spa
  4. 4. .AMFORA DOO www.bring.rs 4 Mesec dana ronjenja Mesec dana vežbanja Holistički centar BEAUTY IMAGINI SANKALPA joga centar Noćenje u prirodi VIP snooker za dvoje Mademoiselle salon lepote Skulptura DivArt Popodne sa umetnicima Restoran ĐORĐE MAKE UP saveti Danijele Pleskonjić Avantura park
  5. 5. .AMFORA DOO www.bring.rs ... još nešto o BrinG poklonu 5 AMFORA DOO Beograd www.bring.rs 011 6303 011 info@bring.rs HVALA Svoju primenu, pored prodaje u objektima u Beogradu i online poručivanja, BrinG je našao i u kompanijama kao poklon poslovnim partnerima, važnim klijentima ili zaposlenima. Prepoznat je kao odlično rešenje, obzirom da obično kruže iste ili mahom slične vrste poslovnih poklona koje istovremeno nisu mogle svima pogoditi ukuse. BrinG je pravo osveženje u svetu poklona, jer čak istoj osobi može da se pokloni i nekoliko puta - zahvaljujući obnavljanju i izmeni ponuda dva puta godišnje. Takođe, grad Beograd predstavlja u lepom svetlu, te je pogodan i za one poslovne partnere koji ga posećuju i neko vreme provedu u njemu, uključujući i strane državljane - jer je paket proizveden na srpskom i engleskom jeziku.

×