Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

Programació Web - PAC 1 - Multimedia (UOC) - Paquita Ribas

4.589 visualizaciones

Publicado el

PAC 1 de l'assignatura de Programació Web (JavaScript) del Grau Multimèdia de la UOC. En la meva wiki Racó Vermell us podeu baixar els arxius html i js.
http://raco-vermell.wikispaces.com/PROGRAMACI%C3%93+WEB

Publicado en: Educación
  • Sé el primero en comentar

  • Sé el primero en recomendar esto

Programació Web - PAC 1 - Multimedia (UOC) - Paquita Ribas

  1. 1. Estudis d’Informàtica, Multimèdia i Telecomunicacions Grau de multimèdiaProgramació webPAQUITA RIBAS TUR• Per a dubtes i aclariments sobre l’enunciat, adreceu-vos al consultor responsable de la vostra aula.• Cal lliurar la solució en un fitxer doc i la pràctica en arxius html, js i css si és el cas. Adjunteu el fitxer a un missatge adreçat a la bústia Lliurament i registre d’AC.• El nom del fitxer ha de ser CognomsNom_PW_PAC1 amb l’extensió .doc.• Consulteu la data de lliurament al calendari.PAC1Crear una pàgina html buida i incrustar tot lexercici en aquesta pàgina.1.- Afegir-hi un botó que llenci un bucle per llegir des del teclat la llista de la compra producte,marca i unitats (format: producte, marca, unitats) i desar-los en un array ( array unidimensionalque contingui la concatenació de producte, marca, unitats). Finalitzar quan hi hagi una entrada enen qualsevol dels camps que sigui FI.Aquest és el botó dintre de <body>:<h2>Pregunta 1 i 2</H2><p>Pitja el botó per a introduir dades de productes:</p><p>Per a finalitzar la introducció de dades, entri FI en qualsevol dels camps d’entrada</p> <input type="button" name="boto1" value="Introduir llista compra" onclick="javascript:llistaCompra()" />Aquesta és la funció llista compra que llegeix la llista i la guarda en un array:function llistaCompra() { var i = 0; var producte = ""; var marca = ""; var unitats = ""; llista = new Array();

×