Se ha denunciado esta presentación.
Se está descargando tu SlideShare. ×
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Próximo SlideShare
Reduïm residus!
Reduïm residus!
Cargando en…3
×

Eche un vistazo a continuación

1 de 11 Anuncio

Más Contenido Relacionado

Anuncio

Más reciente (20)

Anuncio

GRUP 8A

 1. 1. LESTRESERRES
 2. 2. Índex: ·Quèsón? ·Reducció ·Reutilització ·Reciclatge · Entrevistes ·Conclusió · Sabiesque... ·Quèhemfet? ·Treballrealitzatper...
 3. 3. QUÈSÓN? Les tres erres (3R) és una regla per a cuidar el medi ambient, específicament per a reduir l’impacte humà sobre el medi ambient. Si no seguim la regla de les tres erres disminuirà la quantitat de recursos naturals, les tres erres tenen tres definicions, que són les segü ents: · Reduir · Reutilitza · Reciclar
 4. 4. REDUIR LA REDUCCIÓ consisteix en gastar menys coses innecessàries o utilitzar-les més d`una vegada per reduir el seu impacte mediambiental.
 5. 5. REUTILITZAR LA REUTILIZACIÓ consisteix en poder utilitzar diverses vegades un mateix envàs, com és el cas de les ampolles de vidre.
 6. 6. RECICLAR EL RECICLATGE consistix en tornar a convertir productes ja usats en productes nous totes les vegades que vulgues.
 7. 7. ENTREVISTES Entrevista realitzada a la netejadora de l’IES 1 de Requena. - Creus que a l’institut es respecta la neteja? - No, gens. La gent passa del tema. - Quan reculls el fem a l’institut el classifiques? - No, però és veritat que sí que hi ha contenidors per classificar-lo. - Quin percentatge creus que hi ha al reciclatge? - Molt poc, un 20% aproximadament. - Creus que després d’aquesta campanya de reciclatge canviarà alguna cosa? - Jo crec que no, perquè s’ha intentat en altres ocasions però no hem aconseguit res.
 8. 8. CONCLUSIÓ Tot es pot millorar si tots posem de la nostra part. Tan sols amb què cadascú separe el fem a sa casa ja aconseguiríem un percentatge de contaminació molt més baix. S’ha de conscienciar la gent que aquest tema és importantíssim per a la vida, tant nostra com del medi ambient. Amb aquest treball tan sols hi ha una intenció, conscienciar.
 9. 9. SABIESQUE... ·Més de tres milions de xiquets per davall dels 5 anys moren cada any pels efectes mediambientals. ·La contaminació és una de les causes més grans de mortalitat, afecta uns 100 milions de persones, comparable amb malalties com la malària. ·Més de 10 bilions de quilos de fem arriben cada any a la mar. La majoria plàstics. ·Aproximadament 1 milió d´aus marines i 100.000 mamífers marins moren cada any per la contaminació. Quèpassariasinorespectemelmediambient…?
 10. 10. QUÈHEMFET? Durant aquesta setmana hem treballat en la realització de díptics i tríptics en valencià sobre les tres erres. A més hem realitzat entrevistes per informar-nos de la situació a l’institut respecte a la neteja i el reciclatge. Els últims dies ens hem dedicat a la realització d`una exposició. Per finalitzar hem de dir que ens ha paregut un tema molt interessant.
 11. 11. TREBALLREALITZATPER: ❖ MANEL HABA ❖ VIRGINIA CABRERA ❖ CARLOTA GIL ❖ BRUNO GUILLAMÓN ❖ NURIA PÉREZ ❖ ANTONIO CABELLO

×