Publicidad
Publicidad

Más contenido relacionado

Último(20)

Publicidad

Roba del present

  1.  - Activistes de tot el planeta exigiren ahir 9 de juliol , una acció urgent als governs i les empreses per acabar amb l’ús continu de sandblasting i de qualsevol tipus de procés insegur de desgastat de pantalons de “denim” ( mezclilla – roba texana ) . - Esta demanda presenta de nou un informe sobre les condicions en sis fàbriques de “jeans” a la província xinesa de Guangdong , la regió responsable de la meitat de tota la producció mundial de pantalons texans .
  2.  L’Informe , “Breathless for Blue Jeans : Health hazards in China’s denim factories ( Vaquers sense respiració : Riscos per a la salut a les fàbriques de denim a la Xina ) , considera que la tècnica del sandblasting segueix estant molt estesa a la Xina , per tal de donar als pantalons texans aspecte desgastat , a pesar me que la Majoria de les marques occidentals prohibir aquesta pràctica fa 3 anys a causa del risc de què les persones treballadores contraguessin silicosis , una malaltia pulmonar mortal que ja ha causat la mort de moltes treballadores de la confecció .
  3.  El nou estudi , basat en entrevistes amb treballadors i treballadores en les pròpies fàbriques , també revela que aquestes persones estan exposades a altres tècniques perilloses d’acabat per envellir el denim , per exemple hand-sanding ( polit a mà ) , polishing ( polit ) , aplicació de tints i ruixar productes químics com el permanganat de potassi , amb un equip de protecció limitat i amb una escassa formació en l’ús adequat de l’equip . - Els i les activistes estan exigint la prohibició mundial obligatòria de la tècnica del sandblasting a la indústria de la confecció , així com una millor protecció per a les persones treballadores que estan utilitzant altres mètodes de desgasts perillosos .
  4.  Dominique Muller , de la Campanya Roba Neta internacionals i autor de l’informe , va dir : “Només la prohibició total del sandblansting acabarà amb aquesta pràctica mortal . - L’Informe va ser elaborat Per IHLO ( Hong Kong Liaision Office – Enllaç del Moviment sindical internacional ) , Estudiants i Acadèmics contra la mala conducta empresarial ( Students and Scholars Against Corporate Misbehaviour – SACOM ) , i també amb seu a Hong Kong , la Campanya Roba Neta , i el Grup de pressió en favor dels drets laborals , War on Want .
Publicidad