Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

Total Wall | Doos-in_een_doos

191 visualizaciones

Publicado el

Total Wall

Publicado en: Sector inmobiliario
  • Inicia sesión para ver los comentarios

  • Sé el primero en recomendar esto

Total Wall | Doos-in_een_doos

  1. 1. ‘Doos in een Doos’ Aarbevingsbestendig renovatie concept MEER WETEN OF DIRECT EEN AFSPRAAK MAKEN? T 088 - 111 25 25 | info@totalwall.nl | totalwall.nl Bel voor meer informatie: 088 111 25 25 SPECIALIST IN MUURPROBLEMEN Total Wall staat onder andere overheden, Verenigingen van Eigenaren, particuliere eigenaren, architecten, bouwadviesbureaus en aannemers bij in het onderzoeken van gevelschade en het maken van constructieve berekeningen. Niet alleen adviseren wij alle doelgroepen over de te kiezen herstelmethode, ook kunnen zij bij ons terecht voor professionele projectbegeleiding. Wij bieden uitkomst bij de volgende muurproblemen: GEVELRENOVATIE SCHEUREN IN DE MUUR LATEI VERVANGEN OF REPAREREN SPOUWANKERS VERVANGEN STEENREPARATIE HERSTEL VAN AARDBEVINGSSCHADE
  2. 2. Deze nieuwe constructie komt aan de binnenzijde van de buitenmuren en wordt gemaakt van staal, hout of vezelwapening. De buitenmuren worden door deze techniek van binnenuit versterkt, waardoor bij aardbevingen de krachten door de binnen constructie worden opgenomen. Extra hoekprofielen en speciale gietvloeren maken de woning nog steviger. Het consortium van bouwgroep Plegt-Vos, ingenieursbureau Goudstikker – de Vries, en Total Wall heeft per gebied en per geogradfisch gebied en per type woning bekeken welke materialen het best gebruikt kunnen worden. Elke partner heeft zijn eigen kennis en ervaring. Door dit met elkaar te delen en de krachten te bundelen onstaan er nieuwe ideeën. ‘Doos in een Doos’ Een totaal oplossing om woningen te versterken is ‘een doos- in doos constructie’. ONZICHTBAAR AAN BUITENKANT ULTRA STERKE BINNENDOOS STEVIGE VERANKERING VAN BINNENDOOS AAN BUITENDOOS Aardbevingsbestendig renovatie concept Deze innovatieve ideeën zijn door Ingenieursbureau voor bouwtechniek Goudstikker - de Vries door gerekend zodat we zeggen ‘we bieden echte veiligheid’. Tijdens het versterken van de woning wordt deze ook geisoleerd. Hierdoor ontstaat een veiligheidskooi met energiebesparing en levert de bewoners een heerlijk comfort. ingenieursbureau voor bouwtechniek goudstikker - de vries Verankeren van de binnendoos met de bestaande woning maakt het geheel aardbevingsbestendig. De Total Wall ankers die via de buitenmuur in de binnenconstructie aangebracht worden zijn na het aanbrengen niet meer zichtbaar. Het originele aanzicht van de woning blijft ongewijzigd en vertrouwd. Wel zo mooi voor het dorpsplaatje als het een gezichtsbepalende woning is. Bouwgroep Plegt-Vos maakt een ultra sterke binnen-doos die voorzien is van versterkte vloeren, versterkte wanden en een versterkte zolder. Zo ontstaat een doos in een doos, veilig en vertrouwd.

×