Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.
NOM:NOM:
SÓN LES PERSONES MÉS IMPORTANTS.
TOTS ELS NOBLES I CAVALLERS
ESTAN AL SEU SERVICI.
ELS OBEÏXEN I RESPECTEN.
ELS R...
SÓN ELS AMOS DEL CASTELL I DE TOTES
LES TERRES QUE HO RODEGEN.
EL SENYOR ÉS EL CAP DELS SOLDATS
I DIRIGIX LES LABORS DEL C...
ÉS EL CAP LOCAL DE L’ESGLESIA.
TÉ MOLT PODER I RIQUESES.
TOTS LI RESPECTEN I LI TEMEN.
A MÉS, MOLTS BISBES TENEN
EL SEU PR...
NOM:NOM:
EL CAVALLER ÉS UN GUERRER DE CLASSE NOBLE
QUE COMENÇA DES DE MOLT XICOTET A
PREPARAR-SE PER A LA LLUITA.
ESTÀ AL ...
PER A PROTEGIR-SE UTILITZA UNA PESADAPER A PROTEGIR-SE UTILITZA UNA PESADA
ARMADURA METÀL·LICA, UN CASCARMADURA METÀL·LICA...
VIU EN EL MONESTIR I ES DEDICA A RESAR I A TREBALLAR ELS CAMPS QUE HO
RODEGEN. UNA FORMA DE RESAR ÉS EL CANT GREGORIÀ, QUE...
CULTIVEN LES TERRES QUE RODEGEN AL CASTELL.
L?AMO DE LES TERRES ÉS EL SENYOR,
QUE LIS DEIXA TREBALLAR EN ELLES
A CANVI DE ...
Fitxes projecte castell personatges
Fitxes projecte castell personatges
Próxima SlideShare
Cargando en…5
×

Fitxes projecte castell personatges

4.106 visualizaciones

Publicado el

Publicado en: Educación
  • Sé el primero en comentar

  • Sé el primero en recomendar esto

Fitxes projecte castell personatges

  1. 1. NOM:NOM: SÓN LES PERSONES MÉS IMPORTANTS. TOTS ELS NOBLES I CAVALLERS ESTAN AL SEU SERVICI. ELS OBEÏXEN I RESPECTEN. ELS REIS A CANVI ELS DONEN TERRES I TÍTOLS, COM EL DE COMTE O MARQUÉS. ELS REIS VIATGEN MOLT I TENEN MÉS D’UN CASTELL REPARTITS PER TOT EL PAIS. SÓN LES PERSONES MÉS IMPORTANTS. TOTS ELS NOBLES I CAVALLERS ESTAN AL SEU SERVICI. ELS OBEÏXEN I RESPECTEN. ELS REIS A CANVI ELS DONEN TERRES I TÍTOLS, COM EL DE COMTE O MARQUÉS. ELS REIS VIATGEN MOLT I TENEN MÉS D’UN CASTELL REPARTITS PER TOT EL PAIS.
  2. 2. SÓN ELS AMOS DEL CASTELL I DE TOTES LES TERRES QUE HO RODEGEN. EL SENYOR ÉS EL CAP DELS SOLDATS I DIRIGIX LES LABORS DEL CAMP. LI AGRADA LA CAÇA I ORGANITZA FESTES I TORNEJOS EN EL SEU CASTELL. LA DAMA ÉS UNA DONA MOLT DISTINGIDA I EDUCADA QUE ORGANITZA LES TASQUES DE LES CUINES I DE LA RESTA DEL CASTELL. SÓN ELS AMOS DEL CASTELL I DE TOTES LES TERRES QUE HO RODEGEN. EL SENYOR ÉS EL CAP DELS SOLDATS I DIRIGIX LES LABORS DEL CAMP. LI AGRADA LA CAÇA I ORGANITZA FESTES I TORNEJOS EN EL SEU CASTELL. LA DAMA ÉS UNA DONA MOLT DISTINGIDA I EDUCADA QUE ORGANITZA LES TASQUES DE LES CUINES I DE LA RESTA DEL CASTELL. NOM:NOM:
  3. 3. ÉS EL CAP LOCAL DE L’ESGLESIA. TÉ MOLT PODER I RIQUESES. TOTS LI RESPECTEN I LI TEMEN. A MÉS, MOLTS BISBES TENEN EL SEU PROPI EXÈRCIT. LA RELIGIÓ ÉS MOLT IMPORTANT EN ESTA ÈPOCA, I PER AIXÒ, ES CONSTRÜIXEN GRANS ESGLÉSIES QUE ES DIUEN ÉS EL CAP LOCAL DE L’ESGLESIA. TÉ MOLT PODER I RIQUESES. TOTS LI RESPECTEN I LI TEMEN. A MÉS, MOLTS BISBES TENEN EL SEU PROPI EXÈRCIT. LA RELIGIÓ ÉS MOLT IMPORTANT EN ESTA ÈPOCA, I PER AIXÒ, ES CONSTRÜIXEN GRANS ESGLÉSIES QUE ES DIUEN NOM:NOM:
  4. 4. NOM:NOM: EL CAVALLER ÉS UN GUERRER DE CLASSE NOBLE QUE COMENÇA DES DE MOLT XICOTET A PREPARAR-SE PER A LA LLUITA. ESTÀ AL SERVICI DEL SEU SENYOR I LI DEFÉN EN LES BATALLES I EN ELS ASSALTS AL CASTELL. ÉS MOLT HÀBIL MANEJANT TOT TIPUS D’ARMES I MUNTANT A CAVALL. LES NORMES DELS CAVALLERS ELS OBLIGUEN A LLUITAR PER CAUSES JUSTES, DEFENEN SEMPRE ALS MÉS DÈBILS. EL CAVALLER ÉS UN GUERRER DE CLASSE NOBLE QUE COMENÇA DES DE MOLT XICOTET A PREPARAR-SE PER A LA LLUITA. ESTÀ AL SERVICI DEL SEU SENYOR I LI DEFÉN EN LES BATALLES I EN ELS ASSALTS AL CASTELL. ÉS MOLT HÀBIL MANEJANT TOT TIPUS D’ARMES I MUNTANT A CAVALL. LES NORMES DELS CAVALLERS ELS OBLIGUEN A LLUITAR PER CAUSES JUSTES, DEFENEN SEMPRE ALS MÉS DÈBILS.
  5. 5. PER A PROTEGIR-SE UTILITZA UNA PESADAPER A PROTEGIR-SE UTILITZA UNA PESADA ARMADURA METÀL·LICA, UN CASCARMADURA METÀL·LICA, UN CASC CRIDAT ELM I UN ESCUT, QUE SERVIXCRIDAT ELM I UN ESCUT, QUE SERVIX TAMBÉ PER A IDENTIFICAR-LI EN LESTAMBÉ PER A IDENTIFICAR-LI EN LES BATALLES O EN ELS TORNEJOSBATALLES O EN ELS TORNEJOS .. EL CAVALLER TÉ UN JOVE AJUDANTEL CAVALLER TÉ UN JOVE AJUDANT CRIDAT ESCUDER, QUE LI NETEJACRIDAT ESCUDER, QUE LI NETEJA LES ARMES, LI AJUDA A COL·LOCAR-SELES ARMES, LI AJUDA A COL·LOCAR-SE L’ARMADURA I CUIDA DEL CAVALL.L’ARMADURA I CUIDA DEL CAVALL. AMB EL TEMPS L’ESCUDER TAMBÉAMB EL TEMPS L’ESCUDER TAMBÉ ARRIBARÀ A SER CAVALLER.ARRIBARÀ A SER CAVALLER. NOM:NOM:
  6. 6. VIU EN EL MONESTIR I ES DEDICA A RESAR I A TREBALLAR ELS CAMPS QUE HO RODEGEN. UNA FORMA DE RESAR ÉS EL CANT GREGORIÀ, QUE ES CANTA A L’UNÍSON I SENSE INSTRUMENTS MUSICALS. VIU EN EL MONESTIR I ES DEDICA A RESAR I A TREBALLAR ELS CAMPS QUE HO RODEGEN. UNA FORMA DE RESAR ÉS EL CANT GREGORIÀ, QUE ES CANTA A L’UNÍSON I SENSE INSTRUMENTS MUSICALS. ALGUNS MONJOS COPIEN LLIBRES A MÀ, I ELS DECOREN AMB BONIQUES IL·LUSTRACIONS. A ESTOS LLIBRES SEL’S DIUEN CÒDEXS. ALGUNS MONJOS COPIEN LLIBRES A MÀ, I ELS DECOREN AMB BONIQUES IL·LUSTRACIONS. A ESTOS LLIBRES SEL’S DIUEN CÒDEXS. NOM:NOM:
  7. 7. CULTIVEN LES TERRES QUE RODEGEN AL CASTELL. L?AMO DE LES TERRES ÉS EL SENYOR, QUE LIS DEIXA TREBALLAR EN ELLES A CANVI DE PART DE LA COLLITA. ELS CAMPESINS SÓN POBRES I LA SEUA VIDA ÉS MOLT DURA. CULTIVEN LES TERRES QUE RODEGEN AL CASTELL. L?AMO DE LES TERRES ÉS EL SENYOR, QUE LIS DEIXA TREBALLAR EN ELLES A CANVI DE PART DE LA COLLITA. ELS CAMPESINS SÓN POBRES I LA SEUA VIDA ÉS MOLT DURA. EL CAMPESINS VIVIEN EN CABANYES, I S’ALIMENTAVEN DELS PRODUCTES QUE CULTIVAVEN, COM CEREALS I VERDURES. LA VIDA EN EL CAMP ÉS MOLT DURA. HI HA QUE TREBALLAR MOLT I QUASI TOT EL DIA. TOTA LA FAMÍLIA TÉ QUE TREBALLAR, INCLÓS ELS XIQUETS. EL CAMPESINS VIVIEN EN CABANYES, I S’ALIMENTAVEN DELS PRODUCTES QUE CULTIVAVEN, COM CEREALS I VERDURES. LA VIDA EN EL CAMP ÉS MOLT DURA. HI HA QUE TREBALLAR MOLT I QUASI TOT EL DIA. TOTA LA FAMÍLIA TÉ QUE TREBALLAR, INCLÓS ELS XIQUETS. NOM:NOM:

×