Tt7 defensa del treball

77 visualizaciones

Publicado el

0 comentarios
1 recomendación
Estadísticas
Notas
 • Sé el primero en comentar

Sin descargas
Visualizaciones
Visualizaciones totales
77
En SlideShare
0
De insertados
0
Número de insertados
3
Acciones
Compartido
0
Descargas
0
Comentarios
0
Recomendaciones
1
Insertados 0
No insertados

No hay notas en la diapositiva.

Tt7 defensa del treball

 1. 1. DEFENSA DEL TREBALL Joan Torres David Vicente Alex Ruiz Raül Cejudo Adrià Molist
 2. 2. Vídeo 1 Aspectes a millorar  Més variabilitat.  Provocar Feedback.  Millorar el tracte amb els jugadors.  No baixar l’atenció de l’entrenament.
 3. 3. Aspectes a millorar.  Evitar discussions amb els jugadors.  Evitar possibles distraccions dels jugadors.  Treballar la noció del cos dels infants.
 4. 4. Aspectes que ja es fan bé.  La continuïtat de la pràctica.  Treballa l’objectiu a assolir.  Deixa que aprenguin per ells mateixos.
 5. 5. Aspectes que ja es fan bé.  Treballar la presa de decisions dels nens.  Treballar la pràxia global dels infants  Vocació.  Tasques adequades per al NER.
 6. 6. Vídeo 2 Aspectes que es poden millorar  Treballar feedback  Treballar noció del cos
 7. 7. Aspectes que ja es fan bé  Treballa la presa de decisions.  Els nens no estan aturats.  No diu el que els nens han de fer.
 8. 8. Aspectes que ja es fan bé  Realitza tasques que es troben dins del NER ( nivell evolutiu real ) dels nens.  L’Alex va amb energia.  Focalitza l’atenció (ZPA)
 9. 9. Aspectes que ja es fan bé  Treballa la tonicitat i l’equilibri  Treballa la lateralitat i l’estructuració espai-temporal  Treballa la pràxia global
 10. 10. Aspectes que ha millorat  Hi ha variabilitat en els exercicis  No hi ha interrupcions  No hi ha hagut picabaralles  Té més tacte amb els nens  Atent en tot l’entrenament

×