Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.
PRESENTACIÓ I TRACTAMENT DE LA INFORMACIÓ.La informació es pot presentar de dues maneres:-Mitjançant un processador de tex...
PRESENTACIÓ I TRACTAMENT DE LA INFORMACIÓ.Plantilla: és un document preestablert on s’indica quin tipus de fontutilitzarem...
Presentació i tractament de la informació pp
Próxima SlideShare
Cargando en…5
×

Presentació i tractament de la informació pp

106 visualizaciones

Publicado el

OLAAA OLAA TSUNAAAAMII!

Publicado en: Meditación
  • Sé el primero en comentar

  • Sé el primero en recomendar esto

Presentació i tractament de la informació pp

  1. 1. PRESENTACIÓ I TRACTAMENT DE LA INFORMACIÓ.La informació es pot presentar de dues maneres:-Mitjançant un processador de text: podem fer servir diferents estils,documents, plantilles, macros, camps...-Aplicacions de presentacions: podem fer servir el Power Point, Prezi,Impress...La informació es pot intercanviar mitjançant pagines web o PDF.Un paquet ofimàtics un conjunt d’aplicacions de programari destinades a lacreació de documents de treball escrits de text, presentacions ,fulls decàlculs, bases de dades, etc...Grup de presentació d’informació.Grup de creació de gràfics.Grup de tractament de la informació.
  2. 2. PRESENTACIÓ I TRACTAMENT DE LA INFORMACIÓ.Plantilla: és un document preestablert on s’indica quin tipus de fontutilitzarem com la mida dels marges, els colors, la fon que utilitzarem...Estil: conjunt de paràmetres de disseny que s’aplica a un paràgraf o a untext concret (exemple: crear un índex, canviar estils... )Un camp: és un conjunt de codis que indiquen al processador de text unasèrie d’elements que s’han d’introduir al document.Una macro es una mini aplicació desenvolupada per ser executada dinsd’un altre programa i permeten fer diferents accions fent servir unaúnica ordre.La presentació de la informació es un document digital amb la intenció deoferir suport multimèdia a una comunicació, exposició de trebal...(prezi, slideshare, power point...)totes tenen diferent funcions.• POWER POINT: disseny de les diapositives, les fitxes de lesdiapositives, quadre de tasques, barra d’aines. Objectius principalsd’una presentació: tota presentació ha de ser clara, senzilla i el seudisseny ha de facilitar la comprensió del missatge.La presentació multimèdia han de permetre la inserció d’imatges, insercióde sons, inserció de vídeos.Transició: passar de una foto a una altre.Efecte: de la imatge.( clicar a la imatge, formato, efectos.)

×