Se ha denunciado esta presentación.
Se está descargando tu SlideShare. ×

Tapahtumanvetäjä infopaketti 2014

Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Próximo SlideShare
The Dark Side - Nov 2012
The Dark Side - Nov 2012
Cargando en…3
×

Eche un vistazo a continuación

1 de 10 Anuncio

Más Contenido Relacionado

Más de Royal Events (20)

Más reciente (20)

Anuncio

Tapahtumanvetäjä infopaketti 2014

  1. 1. S!"#$%&'( %#)*v& %&p&+%#,&v*%ä-ä? Lyhyt infopaketti
  2. 2. O""*'$! ()'(("! S!"#& (" *+.(%*%%# %&p&+%#,&v*%ä-ä'$!! Tapahtumanvetäjä työ on vaativaa mutta palkitsevaa. Sinulla voi olla aikaisempaa kokemusta tai sitten olet ensikertalainen mutta selkeästi sinuun luotetaan ja olet sosiaalinen persoona sekä ”hyvä tyyppi”! Miksi? Koska sinua on ehdotettu tapahtumanvetäjäksi!
  3. 3. M!%ä (!'*/%! %&p&+%#,&"v*%ä-ä %*'**? Tapahtumavetäjän tärkeimmät ominaisuudet ovat sosiaalisuus ja hyvä asiakaspalvelu-asenne. Vetäjä yksinkertaisesti pitää huolen siitä että asiakkaat viihtyvät ravintolan tapahtumassa ja tulevat seuraavalla viikolla tapahtumaan uudestaan.
  4. 4. E$!,*r''! /!&'/+&"'!""/%& p!%'ä$$ä -#('$#$$&... Jos saat yhden uuden osallistujan viikossa tapahtumaan saat 52 vakio-asiakasta vuodessa! Kärvällisyys palkitaan. Vahvan vakio-asiakaskunnan rakentaminen tapahtuu yleensä vain ajan saatossa.
  5. 5. M!%ä ,##%& %&p&+%#,&"v*%ä-ä %*'**? Tapahtumavetäjän vastaa myöskin tapahtuman markkinoinnista ja kutsuu asiakkaita tapahtumaan. Myöskin tapahtuman tekniikka on hyvä testata vetäjän puolesta reilusti ennen ensimmäistä tapahtumaa.
  6. 6. M!%ä p!%ää 0&%& *""&''(("? Tapahtumavetäjä koulutetaan erikseen. Eli sinulla ei tarvitse olla välttämättä aikaisempaa kokemusta tapahtuman järjestämisestä. Juontokokemuksesta toki on aina hyötyä mutta tehtävässä myös kehityt ajan myötä.
  7. 7. M!%ä +1ö.1" %&p&+%#,&v*%ä,23%ä? Saamasi palkan lisäksi saat erittäin arvokasta juonto- ja esiintymiskokemusta josta on sinulle tulevaisuudessa hyötyä. Saat vetäjän ”tervetulopaketin” joka sisältää erilaisia tuotteita ja lahjoja. Muistamme myös parhaiten kehittyneitä ja sitoutuneita vetäjiä vuosittain erilaisilla lahjakorteilla ja tuotepalkinnoilla.
  8. 8. M!+!" $!%(#.#"? Tapahtumanvetäjä sitoutuu viikottaisen tapahtuman vetämiseen. Yleensä tapahtumajakso kestää noin 4-5 kuukautta. Mutta muista että ET OLE YKSIN sinun kannattaa hankkia myös varalta tuuraaja joka voi hoitaa tapahtumat jos itse et pääse.
  9. 9. M!%ä $*#r&&v&'$!? Jos tapahtumanvetäjän rooli tuntuu sinusta hyvältä ja haluat kehittyä ja ottaa haasteen vastaan: sano henkilölle joka pyysi sinua vetäjäksi ”kyllä!” Voit myös kohteliaasti kieltäytyä kunniasta jos sinusta tuntuu ettet ole oikea henkilö paikkaan.
  10. 10. T*rv*%#)(& %&p&+%#,&v*%ä-ä'$!!

×