Publicidad

Traderbambu - Haladó 03 Bambulator

Mom en Home
17 de Oct de 2014
Publicidad

Más contenido relacionado

Publicidad

Traderbambu - Haladó 03 Bambulator

  1. BAMBULATOR
  2. -Idáig azt tanultuk, hogy CSAK a trend irányában tradingeljünk. Ha az árral és a gyorsuló momentummal azonos irányba nyitjuk meg új poziciónkat, nagy baj nem érhet bennünket. - Röviden ismételjük át a Scalpie stratégia előnyeit!
  3. A tárgyalandó Bambulator nem más, mint két trading technikának a kombinációja: - valószinűség/statisztika (regressziós csatorna/standard deviation) és - MurreyMath
  4. Standard Deviation: - 68% a valószinűsége annak, hogy az ár a tőle +-1 std dev távolságban húzott csatorna belsejében marad, - 87% a valószinűség 1.5 std dev esetén - 95% a valószinűség 2 std dev esetén. Vigyázat! Ez még mindig nem 100%!  A maradék néhány százalék az, ami veszteségekhez vezethet.
  5. A Bambulatorral nem tradingelünk „automatikusan” a trend ellen. Megvárjuk a tanult jelek valamelyikét (pl: double top negativ divergenciával, trendvonal törés, stb) és azután lépünk be. Kivételt képeznek a +4std dev feletti vagy -4std dev alatti szituációk, ahol „Tűz, vigyázz, kész!” a sorrend. Trade management szerepe. Trade size.
Publicidad