Se ha denunciado esta presentación.
Se está descargando tu SlideShare. ×

Manual del manuscrit

Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Próximo SlideShare
Aparell reproductor
Aparell reproductor
Cargando en…3
×

Eche un vistazo a continuación

1 de 7 Anuncio

Más Contenido Relacionado

Más de Txeli (20)

Más reciente (20)

Anuncio

Manual del manuscrit

  1. 1. Manual del Manuscrit Com ha de ser el format del nostre manuscrit?
  2. 2. Com crear els llibrets del manuscrit ❖ Necessitarem fulls de Dina 4 de 100g (són diferents als de sempre que acostumen a ser de 80g) ❖ El manuscrit tindrà un format de Dina5, fet que vol dir que plegarem per la meitat un Dina4 ❖ Crearem llibrets i cada llibret tindrà 4 fulls ❖ En necessitareu mínim 5 llibrets de 4 fulls. 1 cm 0.5 cm Vigileu dins que el marge d’1 cm ha de quedar al mig, i el de 0,5 cm al marge exterior.
  3. 3. Seccions, capítols i marges ❖ El vostre manuscrit tindrà dues seccions. Una per Socat i una altre per Natec. ❖ La primera pàgina del manuscrit tindrà el nom dels integrants del grup. ❖ Cada secció tindrà 4 capítols. I cada capítol tindrà una pàgina principal, amb un dibuix i el nom del títol. ❖ Es deixarà un marge d’un cm a l’esquerra del llibret, i un de ½ cm a la dreta. ❖ Les pàgines aniran numerades amb númeroa romans al centre del full.
  4. 4. Lletra, Imatges i Dibuixos ❖ El manuscrit serà, tal com diu la paraula, manuscrit. Es farà tot a mà i amb lletra lligada (a poder ser). ❖ No es poden fer servir imatges digitals i enganxar-les. Tot seran dibuixos i croquis fets a mà. ❖ La primera lletra de cada paràgraf serà majúscula i més gran. ❖ Podeu escriure algun paràgraf de dreta a esquerra com feia Leonardo.
  5. 5. Enquadernació ❖ Per enquadernar, ho farem amb materials que poguéssim trobar en temps de Leonardo. Per tant, paper, cartró, pell, teles... ❖ I podem triar diferents tècniques d’enquadernació. La del vídeo és l’enquadernació Belga. https://www.youtube.com/watch?time_continue=10&v=H06P2ZktoEY
  6. 6. Enquadernació ❖ La del vídeo és l’enquadernació Japonesa. https://www.youtube.com/watch?v=PWBOqMMcEh8
  7. 7. Envelliment dels fulls ❖ Per donar més realisme al manuscrit, podem fer servir té o cafè per fer l’efecte de fulls envellits. ❖ Això ho farem a casa, ja que no tenim temps de fer-ho aquí al centre. https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=a3pqbRoudsQ

×