Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

PRINCE2 business-case

482 visualizaciones

Publicado el

UPrince stelt interessante vragen voor project managers. Bijvoorbeeld: is een PRINCE2 business case echt wel altijd nodig?

Publicado en: Liderazgo y gestión
  • Sé el primero en comentar

PRINCE2 business-case

  1. 1. UPrince.Plaza
  2. 2. UPrince.Plaza Je hoeft heus niet voor elk PRINCE2 project een Business Case te maken ..
  3. 3. Voor mijn project zou het opstellen van de business case alle moeite niet waard zijn. Het gaat maar om een klein project. Hoe zal ik hiermee omgaan? Geef jouw mening op de volgende slide.. Vaak lijkt een project bij aanvang klein (scope, budget) en ongevaarlijk. Men volstaat met een minimale businesscase. Onderweg blijken zich onverwacht toch serieuze tegenvallers voor te doen tijdens de uitvoering. Zwaar weer. De businesscase kan dan als het kompas fungeren voor de stuurgroep. Op tijd het project zelfs stil leggen of saneren is een cruciale rol van de stuurgroep. Beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald. Met een geactualiseerde businesscase kan de stuurgroep zich op het belang van de organisatie en de toekomst van het project richten zonder blaming en shaming rond de optredende tegenvallers. UPrince.Plaza
  4. 4. UPrince.Plaza Deze en nog meer vragen plus handige hot topics kun je vinden op Uprince.Plaza. Laat ons weten wat jij er van vind!

×