Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

Comunicació científica oral i presentació de pòsters.

1.291 visualizaciones

Publicado el

Programa del curs optatiu per a residents R4 de medicina i R2 d'infermeria sobre la comunicació científica oral i presentació de pòsters.

  • Sé el primero en comentar

  • Sé el primero en recomendar esto

Comunicació científica oral i presentació de pòsters.

  1. 1. CURS OPTATIU PER RESIDENTS COMUNICACIÓ CIENTÍFICAORAL I PRESENTACIÓ DE PÒSTERS Adreçat a: Residents de Medicina R4 (promoció 2013-2017) i R2 d’Infermeria ( promoció 2015-2017) de la UD Barcelona ciutat. ICS. Es tracta d’un curs voluntari. Dates: 24 d’abril de 2017. Horari: 09:00 a 13:00 hores. Lloc: Unitat Docent: C/ Sardenya, 375, Entlo. Aula Petita. Durada:4 hores presencials Places: 20 Docent Miguel Ángel Muñoz. Cap de la Unitat de Suport a la Recerca de l’ Àmbit de Barcelona Ciutat. Objectius del curs  Donar a conèixer els alumnes els criteris de qualitat i la metodologia necessària per a una comunicació científica eficient en format oral i pòster. Programa  Elements que intervenen en la comunicació científica oral.  Estructura de la presentació.  Elaboració de diapositives.  Elaboració de un pòster. Avaluació del curs Mitjançant qüestionari al final del curs.

×