Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

ESTADÍSTICA BÀSICA

438 visualizaciones

Publicado el

Programa del curs estadística bàsica.

Publicado en: Salud y medicina
  • Sé el primero en comentar

  • Sé el primero en recomendar esto

ESTADÍSTICA BÀSICA

  1. 1. AULA DEL TUTOR 2017 ESTADÍSTICA BÀSICA Adreçat a: Professionals de l’Àmbit d’atenció Primària de Barcelona ciutat amb inquietud per la recerca i estadística aplicada a les ciències de la salut. Dates: 21 i 28 de març de 09:00 a 13:00 hores. Lloc: Centre Corporatiu: Gran Via de les Corts Catalanes, 587-589. Soterrani. Aula 1 Durada: 8 hores presencials Places: 4 Docent Rosa Abellana. Tècnic estadístic de la Unitat de Suport a la Recerca de l’Àmbit de Barcelona. Objectius del curs  Millorar les habilitats per avaluar l’adequació dels mètodes estadístics en un treball de recerca.  Descriure les variables en un treball de recerca i analitzar les seves relacions.  Interpretar els resultats de les proves estadístiques. Programa Primer dia Dilluns, 4 d’abril de 09:00 a 13:00h  Presentació del curs.  Definició de les variables de l’estudi :tipus,etiquetes, valors perduts.  Control de qualitat de les dades.  Transformació de variables.  Selecció,ordenació de les dades. Llistar casos.  Pla d’anàlisi de l’estudi.  Estadística descriptiva. Segon dia Dilluns, 11 d’abril de 09:00 a 13:00h  Estadística inferencial.  Relació entre dues variable qualitatives: Comparació de proporcions.  Relació entre una variable qualitativa i una quantitativa: comparació de mitjanes.  Relació entre dues variables quantitatives: regressió lineal.  Presentació dels resultats de l’anàlisi estadístic. Interpretació i conclusions.
  2. 2. Metodologia Cada sessió anirà acompanyada d’exercicis pràctics que es discutiran durant el curs. Avaluació del curs Mitjançant qüestionari al final de les sessions. Els alumne hauran d’assistir al 80% de les classes per poder obtenir el certificat del curs. No tindran dret a certificat els alumnes que no hagin superat la prova d’aprenentatge encara que assisteixin al 100 % del curs.

×