Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

ACSI one page cat

266 visualizaciones

Publicado el

ACSI és una iniciativa per donar resposta a reptes socials amb innovacions provades i catalizar la transferència d'innovacions exitoses entre ciutats europees. Les cinc ciutats sòcies (Atenes, Barcelona, Lisboa, Rotterdam i Estocolm) han treballat juntes en la identificació de les respostes més eficients i escalables, per després explorar individualment la seva implantació local. Aquest one-page explica com funciona el projecte.

  • Inicia sesión para ver los comentarios

  • Sé el primero en recomendar esto

ACSI one page cat

  1. 1. CATALITZANT LA TRANSFERÈNCIA D’INNOVACIONS EXITOSES ENTRE CIUTATS EUROPEES LA NECESSITAT LA RESPOSTA EL PROCÉS RESULTATS ESPERATS Solucions més eficients, eficaces i sostenibles per promoure la innovació social. Procés orientat per la demanda Cerca d’innovacions basada en les necessitat i prioritats acordades conjuntament amb les ciutats participants i en les palanques de canvi identificades amb el suport d’UpSocial. Crear la capacitat de trobar respostes escalables Identificació d’innovacions ja existents que responguin amb èxit a cada repte. Enfocament en l’adaptació i adopció d’innovacions socials Treball conjunt entre innovadors i actors locals per a l’adaptació i implantació de models, generant aprenentatges sobre com transferir les innovacions socials d’un context a un altre. Capacitat d’identificar solucions existents i de generar coneixement sobre com adaptar i adoptar innovacions. Problema general d’escala: molts problemes socials són més grans que les respostes actuals. Recerca mundial d’innovacions provades 5 ciutats 3 reptes socials Selecció local Implantació d’innovacions socials a cada ciutat, i generació de resultats que millorin l’ocupació i la inclusió social. Coneixement compartit sobre l’adaptació, l’adopció, l’escalabilitat i la transferència d’in- novacions i bones pràctiques. Accés d’altres ciutats a informació rellevant sobre intervencions amb base empírica i maneres d’explorar la seva implantació. Més informació: www.upsocial.org Implementat per Amb el suport de En col·laboració amb Adaptació de les innovacions seleccionades Criteris de recerca Evidència d’impacte Experiència de rèplica Model de sostenibilitat ACCELERATING CHANGE FOR SOCIAL INCLUSION Implicant actors clau a cada ciutat en la selecció de les innovacions que millor s’adapten al context local. 250 60 iniciatives analitzades innovacions preseleccionades ATENES BARCELONA ESTOCOLM LISBOA ROTTERDAM Implantació liderada per l’Ajuntament o per altres actors compromesos amb la inclusió social. Infància en risc d’exclusió Desocupació juvenil Atur de llarga durada

×