Publicidad
GEORGE ZIMMERMAN'S NOT GUILTY VERDICT - NOT SO FAST (bosnian)
GEORGE ZIMMERMAN'S NOT GUILTY VERDICT - NOT SO FAST (bosnian)
GEORGE ZIMMERMAN'S NOT GUILTY VERDICT - NOT SO FAST (bosnian)
GEORGE ZIMMERMAN'S NOT GUILTY VERDICT - NOT SO FAST (bosnian)
Próximo SlideShare
GEORGE ZIMMERMAN'S NOT GUILTY VERDICT - NOT SO FAST (croatian)GEORGE ZIMMERMAN'S NOT GUILTY VERDICT - NOT SO FAST (croatian)
Cargando en ... 3
1 de 4
Publicidad

GEORGE ZIMMERMAN'S NOT GUILTY VERDICT - NOT SO FAST (bosnian)

  1. Netako brzo NA GEORGE ZIMMERMAN -NIJEKRIVPRESUDA USKORO: Izlaganje RASIZAM U Sjedinjene Američke Države RAZUMIJEVANJE "zašto"Double Jeopardy NE MOŽEkoristiti GEORGE ZIMMERMAN kao odbrana Na ono što čini se da je PRVI-teško ubistvo OD TRAYVON MARTIN - Postoje izuzeci! RAZUMIJEVANJE kako se čini, United States of America'S predsjednika Baracka Obame i njegove Branioca BAKER Donelson Berman CALDWELL & Berkowitz ' MAJOR / ključnu ulogu u prikrivanju KRIVIČNIH DJELA U UBISTVOTRAYVON MARTINKROZ UPOTREBA i zloupotrebe Vladina agencija RESURSI
  2. NAPOMENA GDJE Trayvon Martin tijelo je "u travi!" Pa kako je George Zimmerman dobiti ove navodne povrede? TRAYVON BENJAMIN MARTIN negiranja PRAVA Osiguran POD 14. IZMJENA, 6. izmjenuUstav Sjedinjenih Država I drugim zakonima SAD-a 14. Amandman, Odjeljak 1. Sve osobe rođene ili naturalizirani u SAD-u, a predmet nadležnosti istih, su državljani SAD-a i države u kojoj žive. Nijedna država neće učiniti ili sprovodi bilo koji zakon koji će Abridge privilegije ili imuniteta građana SAD-a, niti će bilo koje države lišiti bilo koje osobe života, slobode, ili imovine, bez zakonskog procesa zakona, niti poreći bilo kojoj osobi u okviru svoje nadležnosti na jednaku zaštitu zakona. Amandman VI U svim krivično gonjenje, optuženi uživa pravo na brzo i javno suđenje, pred nepristrasnim žirija države i Distrikta u kojem je zločin počinjen, treba da bude, što Distrikta će biti prethodno utvrđeno zakonom, kao i da bude obaviješten o o prirodi i razlozima optužbe, da imate problema sa svjedocima protiv njega, da ima obavezno proces za dobivanje svjedoka u njegovu korist, te da imaju pomoć zastupnika za njegovu odbranu. KRIVI POVREDE/ zaverama Su završene, a sada su se goni Čini se SUKOB INTERESA-OF- Uskraćene JAVNOG / SVIJET POVODOM rukovanje GEORGE ZIMMERMAN vs TRAYVON MARTIN VAŽNO Florida tužilaca POZNAVANJE SUKOB INTERESA-OF-a "Bacanje"O krivičnog postupka i MAJOR / ključne uloge odigrao u Zataškavanje KRIVIČNIH POVREDE / zaverama
  3. Nema opravdanja za Gluposti strah PROMJENA će doći, međutim, Ne zbog gluposti OVIH NEISPRAVANDOWNMEN: Nego zato što "Mi, narod" neće Govori kroz akciju i REVOLUCIONARAN TAKE overa (Nacionalno i / ili međunarodnom) Nema opravdanja za EGIPAT to navodiNa ~ in na Pokazujući kako"Demokratije" treba da radi -sada United States of America'S TERORISTICKIH režim nervozni! THANKS EGIPAT!
  4. USPJEHJE KROZ "Ujedinjenje ZAJEDNO" Bez obzira na rasu / COLOR! Baš kao što je "FEAR"Predsjednik Barack Obama i njegova TERORISTICKIH REŽIM LED BY BAKER Donelson Berman CALDWELL & Berkowitz FILCtokom protesta NAKON TRAYVON MARTIN UBISTVO će to TAKE ISTIREVOLUCIONARANAKCIJE Da dovedu do kolapsaod United States of America'S TERORISTICKIH režima Get EQUALJUSTICE- Egipat je to uradio i SO CAN "Mi, narod"ZAJEDNO! PRAVO NA svrgnuti vladu (S) http://www.slideshare.net/VogelDenise/right-of-revolution-political-corruption Vratite se vidjeti UPDATE OVOG DOKUMENTA na www.Slideshare.net / VogelDenise i / ili www.vogeldenisenewsome.net POSTOJI razlog zašto Sjedinjene Američke Države predsjednik Barack Obama i njegov TERORISTICKIH REŽIMA (na čelu sa BAKER Donelson Berman CALDWELL & Berkowitz) imaju "ZERO" POBJEDE NAD VOGEL DENISE Newsome - tj. ona koristi ZAKONA! Postoji razlog zašto predsjednik Obama i Baker Donelson mrzi Newsome - tj. ona je Afro-Amerikanac, obrazovani i ne boji izložiti ih na javnu / WORLD!
Publicidad