Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

L'aigua anna canet

1.070 visualizaciones

Publicado el

 • Sé el primero en comentar

 • Sé el primero en recomendar esto

L'aigua anna canet

 1. 1. Projecte 2n primària
 2. 2. Si mirem el nostre planeta des de l’espai podem percebre el “miracle” de l’aigua. La gran quantitat d’aigua, transparent i salada de mars i oceans, cobreix una tercera part del planeta i reflecteix el color blau del cel, que només es trenca pel blanc dels núvols i el marró dels continents, on l’aigua també és present.
 3. 3. QUÈ ÉS L’AIGUA? L’aigua és un líquid, una substància que està formada per hidrogen i oxigen. La fórmula química de l’aigua és H2O. La molècula de l’aigua
 4. 4. COM ÉS L’AIGUA? L’aigua té color? L’aigua fa olor? L’aigua té gust?
 5. 5. A la natura podem trobar aigua en diferents llocs i formes: NEU GLACERES
 6. 6. NÚVOLS I PLUJA RIUS LLACS
 7. 7. SALTS D’AIGUA MARS FONTS POUS
 8. 8. Gasós El vapor de l’aigua Líquid Sòlid Aigua Glaç
 9. 9. RECORDA: El sol escalfa el mar. L'aigua s'evapora i es transforma en vapor d'aigua. El vapor d'aigua s'enlaira i es transforma en petites gotes d'aigua que formen els núvols. El vent desplaça els núvols. Quan plou, l'aigua dels núvols cau en forma de pluja o de neu. Els rius transporten l'aigua de la pluja fins al mar. Aquest és el cicle de l'aigua.
 10. 10. 1. A casa obrim les aixetes i surt aigua bona per cuinar, dutxar-nos, rentar la roba...  2. L'aigua arriba per uns tubs que es diuen canonades.  3. L'aigua que ens arriba a casa ve d'un dipòsit molt gran.  4. L'aigua bona surt directament de les fonts subterrànies.  5. L'aigua que arriba al riu i al mar ve de les clavegueres. 6. Per no contaminar els rius i el mar, l'aigua bruta de les clavegueres es neteja en una fàbrica anomenada depuradora.
 11. 11. LA DEPURADORA
 12. 12. Què podem fer? •Dutxar-se en lloc de banyar-se. •Tancar l’aixeta i arreglar les fuites. •Triar electrodomèstics que estalviïn aigua. •Buidar la cisterna del wàter només quan faci falta. • Fem servir l'aigua de rentar les verdures per regar les plantes…
 13. 13. VAPOR AIGUA GOTA XOF

×