Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

Programes informàtics

158 visualizaciones

Publicado el

Aqui us deixo un power sobre alguns programes informàtics que us poden ser d'utilitat, en cada diapositiva insereixo informació.

Publicado en: Educación
  • Sé el primero en comentar

  • Sé el primero en recomendar esto

Programes informàtics

  1. 1. Programes informàtics
  2. 2. Scribd Scribd li permet explorar , llegir i compartir milions d'obres escrites . Descobreixi guies d'estudi , receptes , manuals pràctics , informes d'analistes , presentacions de negocis i fulls de càlcul , o bé gaudir de la més recents publicacions de Random House , Workman , Chronicle Books , Wiley , O'Reilly i altres . Millori els seus treballs acadèmics amb publicacions de Harvard Press , University of Chicago i Duke Press , entre d'altres.
  3. 3. Slideshare Slideshare és un lloc web on els usuaris poden carregar i compartir les seves presentacions Powerpoint o OpenOffice, per ser visualitzades en línia amb el format flash. El pes màxim per arxius és de 20 Mb. A més a més, es pot afegir la presentació un cop ja ha estat incorporada en aquesta pàgina web en d'altres com un blog mitjançant un codi embed.
  4. 4. Vimeo Vimeo és una xarxa social d'Internet basada en vídeos, llançada el novembre del 2004 per la companyia InterActiveCorp (IAC). El web permet compartir i emmagatzemar vídeos digitals perquè els usuaris comentin a la pàgina de cadascun d'ells. Els usuaris han d'estar registrats per poder carregar vídeos, crear el seu perfil, carregar els avatars, comentar i crear llistes de preferits.
  5. 5. Picasa Picasa és un programa per visualitzar, organitzar i editar fotografies digitals. A més, Picasa té un lloc web integrat per compartir fotos. L'objectiu de Picasa és la usabilitat, de manera que sigui molt fàcil d'utilitzar per qualsevol usuari, tot oferint moltes funcionalitats en un sol clic.
  6. 6. Dipity és una aplicació gratuïta que permet la creació de línies del temps interactives , és a dir, seleccionar la informació més rellevant sobre un tema i organitzar-la en ordre cronològic . Pot resultar un recurs didàctic molt interessant tant des del punt de vista de l'alumne , ja que els entorns visuals afavoreixen l'aprenentatge significatiu , com del docent , ja que pot servir d'aquesta eina per aplicar-lo al procés d'ensenyamentaprenentatge . Dipity
  7. 7. Glogster Els pòsters sempre han estat una manera de fer que els alumnes s'interessessin per un tema i sintetitzessin informació. Ara hi ha noves eines digitals en què el pòster de cartolina i cola es converteix en el pòster digital interactiu. Una eina web 2.0 per crear pòsters digitals és Glogster. En ell pots barrejar imatges, text, enllaços, múltiples dissenys i gràfics animats, música i vídeo i després compartirlo amb gent.
  8. 8. Prezi Prezi és un un programa de presentacions per explorar i compartir idees sobre un llenç virtual basada en la informàtica en núvol (programari com a servei). Prezi es distingeix per la seva interfície d'usuari amb zoom, que permet als usuaris disposar d'una visió més apropada o més allunyada de la zona de la presentació. Prezi permet als usuaris visualitzar i navegar a través de la informació dins d'un espai 2,5D.

×