Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

Trabajo mci

234 visualizaciones

Publicado el

  • Sé el primero en comentar

  • Sé el primero en recomendar esto

Trabajo mci

  1. 1. CONPONENTESINFORMATICOS  Alejandro julve martinez
  2. 2. DIODOS Y TRANSISTORES
  3. 3. DIODOS ● Es un dispositiu semiconductor que permet fluir la electricitat en una unica direccion quan se li aplica una diferencia de potencial. El seu funcionament es sembla al dun interruptor
  4. 4. Hay tres tipos de diodos● Rectificadors: sutilitzen per a transformar senyals alternes con en fonts dalimentacio,proteccion dentrades de dades, etc. El tamany del diode depen de la tensio que ha de soportar.● Estabilitzadores: En aquestos diodes la corrent passa en els dos sentits. Quan esta polaritzat directament traballa com un diode rectificador i cuan esta polaritzat inversament sencarrega de estabilitzar la tensio encara que la corrent que pasa per ell siga variable● Emisors de llum (LED): LED és lacrònim de lexpressió anglesa Light-Emitting Diode, Díode Emissor de Luz. Es tracta, per tant, dun díode que emet llum quan, pel seu interior, condueix corrent elèctric.
  5. 5. TRANSISTORS ● El transistor és un component semiconductor que pot complir diferents funcions en un circuit elèctric, sent la més comuna la damplificador del corrent elèctric. Existeixen diferents tipus de transistors i, a més, poden tenir diverses formes en funció del seu encapsulat .
  6. 6. electrodomestico ● Actualment podem trobar transistors en quasi tots els aparells elèctrics: electrodomèstics, telèfons mòbils, rellotges, etc. Laparició dels transistors i la seva evolució tecnològica han estat, en gran mesura, la causa de la gran evolució dels ordinadors

×