Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

Presentació treball estadística

183 visualizaciones

Publicado el

Treball d'estadística

Publicado en: Educación
 • Sé el primero en comentar

 • Sé el primero en recomendar esto

Presentació treball estadística

 1. 1. Treball d’estadística Alba Ferrer, Maria Muriel i Elena Nuñez
 2. 2. INTRODUCCIÓ Perquè us situeu una mica, nosaltres som un grup de 3 estudiants de l'Institut Torre del Palau de 3r de l'ESO i estem realitzant un treball d'estadística, en el qual el nostre objectiu és treure conclusions sobre si la població de Terrassa estaria disposada a deixar d'utilitzar el cotxe per tal que el medi ambient pugui millorar. Per a poder dur a terme aquest estudi hem agafat una mostra de 51 dones i 49 homes, ja que són els nombres proporcionals de la població total per 100 habitants de Terrassa, la nostra ciutat. A l'hora d'enquestar ens hem repartit el nombre de persones i hem posat en comú totes les dades. Una vegada vam tenir decidit el tema sobre el qual volíem fer el nostre treball, vam decidir fer una sèrie de taules amb les preguntes per fer a la nostra mostra i ens vam repartir la quantitat d'homes i dones als que havíem de preguntar cadascuna de nosaltres. Sincerament no hem tingut gaires dificultats en fer aquest treball, ja que no vam triar un tema que sigui molt complicat a l'hora que la gent et pugui contestar, i la nostra mostra no era exageradament amplia.
 3. 3. QUINA ÉS LA NOSTRA MOSTRA? La nostra enquesta està dirigida als habitatnts de la nostra ciutat, Terrassa. Hem enquestat a 51 dones i a 49 homes, ja que ho hem fet en proporció a la població total.
 4. 4. MODEL D’ENQUESTA 1º 4º 2º 3º
 5. 5. QUINES RESPOSTES HEM OBTINGUT?
 6. 6. HOMES DONES TENEN COTXE? 6,1%
 7. 7. HOMES DONES PERQUÈ NO TENEN COTXE?
 8. 8. HOMES DONES ELS QUE TENEN COTXE, EL DEIXARIEN D’UTILITZAR PER TAL D’ AJUDAR A LA CONTAMINACIÓ DEL MEDI AMBIENT?
 9. 9. DURANT QUANTS DIES EL DEIXARIEN D’UTILITZAR? 8,2% HOMES DONES
 10. 10. HOMES DONES PER QUINES RAONS NO ESTÀN DISPOSATS A DEIXAR-LO D’UTILITZAR?
 11. 11. COM HO HEM FET? Els càlculs anteriors els hem fet amb taules de frequències com aquesta:
 12. 12. CONCLUSIONS Per tancar aquest estudi, anem a treure conclusions sobre els resultats obtinguts: Per començar podem apreciar una petita desigualtat en la qüestió de si tenen cotxe o no, ja que hi ha més dones que no tenen, que homes, encara que en els dos sexes, la quantitat de persones que tenen cotxe supera el 90%, un percentatge bastant elevat. Seguidament, en els gràfics de les persones que no tenen cotxe, veiem una gran diferència respecte a les opinions o situacions d'homes i dones. La majoria d'homes que no tenen cotxe afirmen que és per qüestions econòmiques, en canvi la gran part de les dones que no tenen cotxe, diuen que és perquè prefereixen un altre tipus de transport. És bastant rellevant que cap de les persones NO té cotxe per ajudar al medi ambient. Això ens demostra que realment la població de Terrassa no és conscient de la dolenta situació que hi ha actualment amb la contaminació.
 13. 13. Tot seguit, podem veure que en els gràfics de si deixarien d'utilitzar el cotxe i quants dies la situació està bastant igualada en els dos sexes. La gran sorpresa la trobem en els últims gràfics, d'on hem pogut treure conclusions que no esperàvem. Realment les dones pensen molt diferent dels homes, ja que podem veure molt exageradament que la majoria d'homes que no deixen d'utilitzar el cotxe és per necessitat, en canvi, la major part de dones que no estan disposades a deixar-lo d'utilitzar, diuen clarament que és per comoditat. En resum, podem veure que realment la població de Terrassa o no és conscient de la situació, o realment no li importa gaire el tema de la contaminació del medi ambient. Per aconseguir un canvi, s'haurien de fer més campanyes per informar i animar a la gent a contribuir una mica en aquests temes, ja que la majoria d'ells pensen que realment deixar d'utilitzar el cotxe un parell de dies a la setmana no ajudaria pas, llavors no ho faran mai.

×