Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.
LogiCat
Dedicat a produir, nosaltres t’ho transportem.
Qui som?
LogiCat es una idea de negoci que neix amb la
missió de facilitar la logística a les empreses
perquè creiem que l...
Què oferim?
Logística integral per a empreses industrials i
PYMES.
Servei “Customer Service” personalitzat.
Aplicació d...
Perquè?
Els industrials han de centrar els seus esforços en
millorar el producte.
Els costos dedicats als serveis comerc...
Què guanyes?
Oblidat de gestionar un costós departament de
logística.
No quedar malament amb el teu client.
Formació i ...
Oportunitat de negoci
Aprofitar el corredor mediterrani.
Obtenir grans descomptes per la mobilització de
grans estocs.
...
Oportunitat de negoci
Aprofitar el corredor mediterrani.
Obtenir grans descomptes per la mobilització de
grans estocs.
...
Próxima SlideShare
Cargando en…5
×

Idea de negoci

142 visualizaciones

Publicado el

Idea de negocio.

Publicado en: Empresariales
  • Sé el primero en comentar

  • Sé el primero en recomendar esto

Idea de negoci

  1. 1. LogiCat Dedicat a produir, nosaltres t’ho transportem.
  2. 2. Qui som? LogiCat es una idea de negoci que neix amb la missió de facilitar la logística a les empreses perquè creiem que les empreses industrials han de dedicar-se i invertir més en el producte que comercialitzen. Els valors que tenim son principalment la rapidesa, serenitat, bon treball i equip cohesionat.
  3. 3. Què oferim? Logística integral per a empreses industrials i PYMES. Servei “Customer Service” personalitzat. Aplicació digital per gestionar els teus estocs. Magatzems paletitzats i refrigerats. Flota de camions tràilers i rígids amb remolcs. Furgonetes per servei d’entregues. 24 hores al dia, 7 dies a la setmana, 365 dies a l’any.
  4. 4. Perquè? Els industrials han de centrar els seus esforços en millorar el producte. Els costos dedicats als serveis comercials son molt elevats. Creació de departaments específics i amb formació molt costosos. Dificultats internes per establir mecanismes eficients per a fer arribar el producte al client.
  5. 5. Què guanyes? Oblidat de gestionar un costós departament de logística. No quedar malament amb el teu client. Formació i costos en equips de treball. Ocupar grans superfícies amb estoc aturat. Informació al moment de tots els transportistes amb el teu estoc.
  6. 6. Oportunitat de negoci Aprofitar el corredor mediterrani. Obtenir grans descomptes per la mobilització de grans estocs. Convenis amb altres operadors logístics del món per fer gran la xarxa comercial. Atendre personalment al client. Orientar-se a les petites i mitjanes empreses per ajudar-les a exportar.
  7. 7. Oportunitat de negoci Aprofitar el corredor mediterrani. Obtenir grans descomptes per la mobilització de grans estocs. Convenis amb altres operadors logístics del món per fer gran la xarxa comercial. Atendre personalment al client. Orientar-se a les petites i mitjanes empreses per ajudar-les a exportar.

×