Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

Orbul Si Ziaristul

  • Inicia sesión para ver los comentarios

  • Sé el primero en recomendar esto

Orbul Si Ziaristul

  1. 1. Orbul si ziaristul
  2. 2. Pe o strada din Paris statea un orb cu o palarie la picioare si o placuta de lemn pe care scria cu creta alba: “Va rog, ajutati-ma, sunt orb".
  3. 3. Un ziarist trecu si vazu foarte putini bani in palarie. Fara sa ceara voie, lua placuta, o intoarse pe dos, scrise altceva, o puse la picioarele orbului si pleca.
  4. 4. Spre seara ziaristul se intoarse pe acelasi drum, trecand din nou pe langa orbul care cersea. Acum palaria lui era plina de bancnote si monede. Orbul recunoscu pasii ziaristului si il intreba daca el este cel care i-a rescris placuta si ce anume scrisese.
  5. 5. Ziaristul raspunse: "nimic care sa fie in neconcordanta cu anuntul dumitale, doar ca exprimat cu alte cuvinte” si surazand isi continua drumul
  6. 6. Orbul nu a aflat niciodata ce scrisese ziaristul, insa noul lui anunt spunea: “Astazi e primavara in Paris, si eu nu o pot vedea".
  7. 7. De multe ori cand lucrurile nu ne reusesc asa cum am dori, e o idee buna sa schimbam strategia!

×