Se ha denunciado esta presentación.
Se está descargando tu SlideShare. ×
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Próximo SlideShare
Word.
Word.
Cargando en…3
×

Eche un vistazo a continuación

1 de 4 Anuncio

Más Contenido Relacionado

A los espectadores también les gustó (20)

Anuncio

Microsoft Word

  1. 1. Microsoft Word. És un processador de textos que et permet fer moltes més coses que en un processador de textos normal. Amb ell podem fer textos i decorar-los amb l’eina Word art, podem fer taules simples,compostes i fins i tot que l’ordinador faci càlculs difícils,i algunes coses que els processadors de textos poden fer són cartes o feines amb text simple. Funcions bàsiques del Word: Taula és una eina útil, principalment per les persones que administren un negoci o que manegen diners. Word art: és una eina que et permet fer “logos” personalitzats per tu i que fàcilment pots modificar la mida sense que es vegin els píxels,pots triar l’ombra o l’afecta de tres dimensions.
  2. 2. Ortografia i gramàtica: aquesta és una eina de les eines més útils,perquè pots utilitzar-la cada cop que escrius alguna cosa, per tal de corregir els errors ortogràfics, en diferents llenguatges. Tallar,copiar i enganxar: són tres eines que et serveixen per treure un text o imatge o bé per copiar-lo de la manera exacte del que és i enganxar-lo al lloc on tu vulguis. Alineació del text: pots col·locar el text de diverses maneres segons et convingui: si estàs escrivint un poema seleccionaràs la alineació central, en canvi, si estàs fent un redactat et convindrà més la alineació a l’esquerra o la que et fa coincidir el final de cada línia. L’última opció és la que et fa coincidir al final de totes les línies però no el començament. Numeració i vinyetes: la numeració serveix principalment per numerar textos i imatges,o per saber quantes opcions hem escrit...Les vinyetes serveixen per donar començament a una nova cosa.
  3. 3. Afegeix imatges predissenyades i d’arxiu: si vols afegir una imatge que tens guardada o predissenyada només has d’anar a afegir, imatge i selecciones la que vols. Espais: els espais entre línies poden canviar segons com ho desitgis. Document Word (arxiu): simplement s’ha d’anar a arxiu, obre i selecciones el que desitgis. Des d’aquí també es poden crear documents nous, guardar-ne d’altres, imprimir-los...
  4. 4. Vista: des d’aquí pots visualitzar com es veuria el document imprès, una pàgina, dos, pots fer zoom...

×