Publicidad
Publicidad

Más contenido relacionado

Publicidad

Viatge d'estudis 6è

 1. VIATGE D'ESTUDISVIATGE D'ESTUDIS VALÈNCIA abril 2015VALÈNCIA abril 2015
 2. AEROPORT  A les 10:30 del matí havíem d'estar a l'aeroport per despegar a les 12:00  Varen ser unes hores molt esperades.  Estàvem tots molt impacients per partir.
 3. AEROPORT D'EIVISSA
 4. ARRIBADA A VALÈNCIA
 5. L'ARRIBADA A L'ALBERGUE ''OLOCAU''  Quan arribàrem a l'albergue ''Olocau'' tots estàvem molt emocionats. Eren les 14.00 i ens moríem de gana. Vàrem deixar les maletes al porxet i vàrem anar a dinar.
 6. A L'OLOCAU
 7. Els grups per habitacions amb els monitors
 8. LES ACTIVITATS DE L'ALBERGUE OLOCAU Activitats esportives molt divertides: ●Kayak: Ens vàrem xopar un munt!! ● Escalada: Era bastant alt, molt xulu i amb algunes trampes!! ●Futbol: La passió dels boixos però sobre tot un partit just. ●Basquet: Va ser divertidíssim amb alguns empats. ● Orientació: Anàvem lligats de les cames amb un company i era molt divertit i bastant difícil!! ●Puenting: Donava una mica de por però era molt guai!! ● Tirolina: Baixàvem a tota velocitat. Era divertidisim!!
 9. TIROLINA
 10. Kayak
 11. Ponts.
 12. Rocòdrom
 13. JOCS A L'OLOCAU
 14. Una altra activitat molt interessant va estar la visita al Museu de les Arts i les Ciències i a l'oceanogràfic on estiguérem una nit dormint a la sala dels taurons. VA SER INCREÏBLE!!!!!!
 15. MUSEU DE LES ARTS I LES CIÈNCIES
 16. OCEANOGRÀFIC
 17. OBSERVATORI
 18. DESPEDIDA DELS MONITORS
Publicidad