Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

Sistema Solar

687 visualizaciones

Publicado el

Publicado en: Empresariales, Tecnología
 • Sé el primero en comentar

 • Sé el primero en recomendar esto

Sistema Solar

 1. 1. EL SISTEMA SOLAR
 2. 2. EL SOL El Sol és un estel situat al centre del sistema solar. La Terra i els altres planetes del sistema solar orbiten el Sol. Al ser l’estel més pròxim a la Terra ( es troba a 150 milions de km). També és l’astre més brillant del firmament.
 3. 3. LA TERRA La Terra és el tercer planeta del sistema solar per ordre de proximitat al Sol. Forma part dels planetes terrestres i tel·lúrics. Gira al voltant del Sol al llarg d’una òrbita molt poc excèntrica.
 4. 4. VENUS Venus és el segon planeta del sistema solar en ordre de distància del Sol. Es un del planetes interiors i dels planetes tel·lúrics. Es conegut popularment com l’estrella del matí.
 5. 5. MERCURI Mercuri és el planeta del sistema solar més proper al Sol i el més petit. Forma part dels planetes terrestres i tel·lúrics. No té atmosfera i la seva superfície està plena de cràters. No te satèl·lits naturals ni anells.
 6. 6. MART ’
 7. 7. JÚPITER Júpiter és el cinquè planeta del Sistema Solar. Forma part dels denominats planetes exteriors o gasos. Pesa 318 vegades més que la Terra i tres vegades més que Saturn.
 8. 8. Saturn ’
 9. 9. URÀ Urà és el setè planeta del Sistema Solar segons la seva distància al Sol. El tercer en quant al diàmetre però el quart en quant a massa. Ja que és menys dens que Neptú.
 10. 10. Neptú És el planeta més exterior dels gegants gasosos i el primer que va ser descobert gràcies a les prediccions matemàtiques. És un planeta dinàmic amb taques.

×