Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

Patzcuaro

120 visualizaciones

Publicado el

 • Sé el primero en comentar

 • Sé el primero en recomendar esto

Patzcuaro

 1. 1. PATZCUAROÒSCAR GARCIAANA BARROSOSONIA ALBIZU
 2. 2. 1. ARRIBEM AL NOSTRE NOU PAÍS
 3. 3. 2.COM ÉS EL NOSTRE PAÍSCARACTERÍSTIQUES:FAUNA:
 4. 4. CARACTERÍSTIQUES:FLORA:
 5. 5. PIRÀMIDES DE POBLACIÓ:ABANS:SAVISPOBLE
 6. 6. ARA:POBLE + PRESIDENT
 7. 7. HIMNEPATZCUAROPau i igualtatno sempre han regnatara tot a canviatPatzcuaro s’ha regeneratSavis i guardans s’aboliràna partir de la revolucióel poble s’alliberaràd’aquesta presóLa revelió a esclatatels salvadors han arribatPoble tranquilitat!Crearem un nou estat!
 8. 8. BANDERA
 9. 9. ESCUT
 10. 10. 3.ON VIURÀS?
 11. 11. 3.EL CIUTADÀ
 12. 12. 5. CARACTERITZACIÓ DEL PODERPOLÍTICAl nostre país abans es vivia en una teocràcia. Societat de cairecontractualista.Canvi a la política del país.Ara: El nou model està inspirat en el liberalisme i per arribar aaconseguir el canvi polític a la societat, serà mitjançant elconvencionalisme, de manera que el nou sistema polític siguiacceptat per totes les persones del país per convicció pròpia.
 13. 13. 6. LA JUSTÍCIA, LA LLEI I EL PODERPOLÍTICLa justícia en el nostre país tracta de donar el mateix a tothom,perquè en aquest país es considera que a nivell de drets ideures, tots som iguals.L’origen de la justícia al nostre país es troba amb l’origen delspobles. La seva justícia es regia per la llei del més savi.Actualment al nostre estat, és el poble qui legitima el poder.La llei del país, per tal d’intentar ser el més justa possible, basarà lallei positiva en la llei natural, de manera que no serà legítima capllei que contradigui una llei natural.
 14. 14. 7. EL PODER EXECUTIU I LESFORMES DE GOVERNAl país s’estableix una repúblicapresidencialista en la que elpresident deté el poder executiu.El poder legislatiu recau sobre elparlament, i el poder judicial,recaurà sobre els jutgesEl president i la cambra deliverativaseran renovats cada anymitjançant votacions .
 15. 15. 8. LA CONSTITUCIÓ
 16. 16. 9. EDUCACIÓBASADA EN:IGUALTAT ENTRE SEXES
 17. 17. AVALUAR L’ALUMNE TENINT ENCOMPTE EL SEU TREBALL I ESFORÇMÉS QUE UNA NOTA EN UN EXAMEN
 18. 18. 10. LES UTOPIES

×